Изхранване:
ВВ

Хотел Света София

Хотел Света София - София хотели с телефони и адреси, мнения

Света София е хотел в центъра на столицата на България. В близост са важни административни и бизнес сгради. Хотелът разполага с ресторант, конферентна зала, сауна, фитнес и други удобства.

хотел „Света София“, улица „Пиротска“, София, България
GPS координати:
42.6998 / 23.3189

ВИЖ НА КАРТАТА

ЕКСТРИ И УСЛУГИ ЗА Хотел Света София, София

wi-fi интернет
конферентна зала
Сауна
Фитнес

Хотел Света София се намира на една от най-известните търговски улици в сърцето на София и в близост до основните административни, търговски и културни центрове.

Хотелът е удобен, както за Вашето бизнес пътуване, така и за запознаване с културното и историческо наследство на България. В непосредствена близост се намират множество музеи, църкви, древни разкопки. Тук ще получите най-доброто обслужване с индивидуално отношение към всеки гост, според желанията и изискванията му.

За бизнес срещи и контакти хотелът предлага две конферентни зали – Света София със 130 места и Сердика с 60 места, оборудвани с конферентна техника, Интернет - всичко необходимо за Вашето мероприятие.


Ресторантът към хотела
 разполага със 130 места в изискана обстановка, характеризираща се с невероятен финес, уют и комфорт.

Хотелът разполага със 156 легла, разпределени в 80 стаи и апартаменти. На разположение на гостите са 60 стандартни стаи – единични и двойни, част от тях са с междинна връзка. Налични са стаи специално оборудвани за инвалиди. Предлагат се и 5 тройни стаи, 6 луксозни стаи, 4 ексклузивни стаи със джакузи и 4 апартамента с елегантни бани с джакузи, парна баня или сауна и VIP апартамент на последния етаж с обширна тераса и впечатляващ изглед към Витоша.
Всяка стая е оборудвана с кабелна телевизия, мини бар, сешоар, високоскоростен интернет, 2 телефона – в стаята и банята, озвучаване в баните, увеличително огледало, централна еко климатична система, както и централна отоплителна ситема в хотела.

Хотелът предлага модерно обзаведени: Фитнес, Сауна, Солариум, Масаж, Релакс.

Актуални цени за Хотел Света София

Коментари и оценка за
Хотел Света София, София

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В СОФИЯ

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This