Хотел Ренесанс, София снимка стая
Хотел Ренесанс, София снимка хотел
Хотел Ренесанс, София снимка двойна стая
Хотел Ренесанс, София снимка ресторант
Хотел Ренесанс, София снимка фамилна стая

Изхранване:
ОВ

Хотел Ренесанс

Ренесанс е тризвезден хотел в София, разположен в идеалния център на Столицата. Предлага уютна и спокойна обстановка, както и възможност за бизнес туризъм, поради конферентната си зала.

Хотел Атлантик - София, София, България
GPS координати:
42.6225 / 23.3308

ВИЖ НА КАРТАТА

Хотел Ренесанс, София се намира в идеалния административен и бизнес център на София, непосредствено до кръстовището между бул. Христо Ботев и бул. Стамболийски. Хотелът съчетава в себе си едновременно модерна, луксозна и уютна обстановка и внимание към своите клиенти. Приятната атмосфера е доизградена с картините на известни художници.

Хотел Ренесанс предлага на своите гости 28 класически бизнес стаи и 1 апартамент с панорамен изглед към София, ресторант, лоби бар, конферентна зала. Всички стаи са комфортно обзаведени и са оборудвани с телевизор със сателитни програми, климатик, мини бар, телефон.


Със своите 50 места, ресторантът на хотела 
е чудесно място за семейни и бизнес празненства. Прецизно направеният избор на ястия от интернационалната и българска кухня и богатата колекция от маркови вина и напитки могат да задоволят и най-изискания вкус. Гостите могат да използват и прилежащия към хотела лоби бар - идеално място за кафе паузи и почивка. Залата е подходяща за кафе паузи, семинари, бизнес-срещи, презентации, фирмени и семейни тържества.

Сигурността е едно от най-важните неща за нас затова ние Ви осигуряваме охрана, сейф за ценности, както и електронни карти за всяка стая.

Актуални цени за Хотел Ренесанс

Коментари и оценка за
Хотел Ренесанс, София

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В СОФИЯ

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This