Цени от:
35 лв.

Изхранване:
ВВ

Хотел Олимп

Хотел Олимп в Тетевен

Хотел Олимп работи целогодишно и се намира в гр. Тетевен. Хотел Олимп Ви предлага една незабравима и спокойна ваканция, съчетаваща активния спорт с пълноценната почивка.

ХОТЕЛ ОЛИМП (ОЛИМП СПОРТ ООД), Тетевен, България
GPS координати:
42.9164 / 24.2587

ВИЖ НА КАРТАТА

ЕКСТРИ И УСЛУГИ ЗА Хотел Олимп, Тетевен

wi-fi интернет
бар
конферентна зала
Открит басейн
парк
паркинг
сейф
Тенис корт
Фитнес

Хотел Олимп е целогодишен спортен и семеен хотел, който се намира в планинския град Тетевен, на 120 км от гр. София и на 60 км от гр. Троян. Град Тетевен е известен с множество културни паметници, старобългарска архитектура и непокътнати от времето обичаи и нрави, които разкриват забележителния бит и култура на българите. Извисяващите се хълмове и върхове - Петрахиля, Острич, Червен и Равни камък, прохладният полъх на река Вит и множеството пещери в околността, го превръщат в притегателно място за всички любители на величествената природа и чистия планински въздух. Уникалните климатични дадености в района спомагат за максимално бързото възстановяване на организма, което го прави изключително подходящ за реализирането на спортни подготвителни и възстановителни лагери.

Хотел Олимп Ви предлага една незабравима ваканция, съчетаваща активния спорт с пълноценната почивка.

Хотелът разполага със 71 стаи, от които 22 стандартни, 37 делукс, 9 апартамента и 3 мезонета. Обзаведени комфортно и стилно, някои от тях са с невероятна гледка към гората и притежават всички необходими удобства за една приятна почивка.

Хотел Олимп разполага както с уникална спортна база и рехабилитационен център, където можете да се погрижите за здравето и цялостния си тонус, така и с външен басейн. Тук може да отдъхнете, съчетавайки летните слънчеви лъчи с планинския полъх. В непосредствена близост има еко пътеки, подходящи за разходки сред вековни иглолистни гори и живописни скални образувания, които Ви карат да затаите дъх и да почувствате могъществото на природата.

Актуални цени за Хотел Олимп

Цени през 2019 г.

Тип настаняване Цена за помещение
Двойна стая 70 лв.
Двойна стая „Делукс“ 84 лв.
Апартамент 125 лв.
Студио 125 лв.
Мезонет 180 лв.

Цените са на ден, на помещение с включена закуска.

Коментари и оценка за
Хотел Олимп, Тетевен

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В ТЕТЕВЕН

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This