Хотел Мания, Стара Загора снимка двойна стая
Хотел Мания, Стара Загора снимка апартамент
Хотел Мания, Стара Загора снимка стая
Хотел Мания, Стара Загора снимка стая с кръгла спалня
Хотел Мания, Стара Загора снимка ресторант

Изхранване:
ВВ

Хотел Мания

Семеен хотел Мания, булевард „Хан Тервел“, Стара Загора, България
GPS координати:
42.4304 / 25.646

ВИЖ НА КАРТАТА

Хотел Мания се намира в източния край на града, в близост до парк Бедечка. На 5 минути път с кола до центъра на града, разположението на хотел Мания съчетава спокойствието на малкия квартал с динамиката на големия град.

Съчетание на модерен дизайн, топли цветове и естетика носи усещане за домашен уют. Хотелът разполага с зала за презентации, конференции и сватбени тържества, ресторант с 120 места, лятна градина и безплатен паркинг.
Ресторантът разполага със 120 места и лятна градина. Вътрешният дизайн съчетава духа на френския Прованс и топлината на българския бит от началото на 20 век. Предлаганите ястия са симбиоза от европейската и българска кухня. Винената листа включва над 30 вида вина от най-реномираните изби в България.
При предварителна резервация ще бъдете изненадани с маса декорирана специално за вас и повода ви. Ресторантът е подходящ за сватбени тържества, коктейли, лични и традиционни празници.
Мания към детайла и висок стандарт в обслужването са приоритетите на хотела. Гостоприемство, комфорт и приятна атмосфера са предпоставки за едно незабравимо изживяване.

Елегантните 12 стаи и 2 апартамента в хотел Мания са обзаведени всяка по различен начин и със собствен чар. Всяка стая е обзаведена с локално парно отопление, климатик, телефон, телевизор, LAN и Wireless интернет, кабелна телевизия и собствена баня.

Актуални цени за Хотел Мания

Коментари и оценка за
Хотел Мания, Стара Загора

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В СТАРА ЗАГОРА

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This