Изхранване:
ВВ

Хотел Здравец

Хотел Здравец в гр. Девин

Хотел Здравец, Девин е разположен в Девин. Хотелът е идеален за почивка на планина със семейства с деца и предлага комфортна атмосфера за вашата почивка.

Хотел "Здравец" - Девин, Devin, Bulgaria
GPS координати:
41.7438 / 24.4054

ВИЖ НА КАРТАТА

ЕКСТРИ И УСЛУГИ ЗА Хотел Здравец, Девин

wi-fi интернет
бар
парк
паркинг

Хотел Здравец е хотел, разположен в Девин. Той е добра възможност за почивка на семейства с деца и организирани групи от гости. На тяхно разположение са шест двойни стаи и четири студиа с уютна и приятна атмосфера, създадена от естественото дърво, използвано в интериора на стаите. Стаите и студиата са оборудвани с телевизори с кабелна телевизия, централно парно отопление, самостоятелни бани с душ кабини, тераси, телефони. Хотел Здравец предоставя на своите гости малък ресторант с камина, където могат да се сервират традиционни родопски гозби като пататник, родопски клин, катми и други. За допълнителното удобство на своите гости Хотел Здравец предлага безжична интернет връзка, паркинг, рум сървис, пране и гладене, възможност за наемане на екскурзовод и аниматор, подробна туристическа информация за Девин и региона.

Хотел Здравец разполага с WiFi Интернет, туристическа информация, рум сървиз, собствен охраняем паркинг с видеонаблюдение.

Хотел Здравец разполага с 6 двойни стаи, 4 студия и 1 апартамент. Стаите са съвременно обзаведени и разполагат с централно отопление, баня с душ кабина, телевизор с кабелна телевизия, телефон, тераса.

Спорт/Забавления:
Jeep сафари, off-road преход по била и върхове, трудно проходими местности, посещения на природни забележителности и исторически обекти.

Маршрути:
Девин - вр. Гребенец - Девин, Девин - Кулата - Девин, Девин - римски мост Кемера - Девин, Девин - Струилица

Екскурзии:
В района на Девин се намират пещерите Дяволско гърло, Харамийска, Ягодинска пещера. В близост са архитектурния резерват Широка лъка и курорта Пампорово.

Екопътеки:
Девин - Струилица, Екопътека Свети дух, Струилица - Лъката, Калето, Девин - Равня

Ловен туризъм:
Предлагат се организиран подборен лов и групов лов - гонка.

Събиране на диворастящи гъби и билки: манатарка, сърнела, челадинка, мурсалски чай, горски ягоди, малини, риган, мащерка, къпини, иглика, синя и червена боровинка, дренки.

Кулинарен туризъм:
Приготвяне на традиционни родопски специалитети - качамак, родопски клин, катми, пататник, пъстърва на жар, боб в гърне и домашно кисело мляко, родопско чеверме.

Актуални цени за Хотел Здравец

Коментари и оценка за
Хотел Здравец, Девин

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В ДЕВИН

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This