Къща за гости Онгъл юг, с. Кърпачево - НАЙ - НИСКИ ЦЕНИ
Къща за гости Онгъл юг, с. Кърпачево - НАЙ - НИСКИ ЦЕНИ
Къща за гости Онгъл юг, с. Кърпачево - НАЙ - НИСКИ ЦЕНИ

Цени от:
31 лв.

Изхранване:
ОВ

Къща за гости Онгъл юг

Къща за гости Онгъл юг, с. Кърпачево - НАЙ - НИСКИ ЦЕНИ

Онгъл юг се намира в Кърпачево и разполага с ресторант и безплатен WiFi.

Онгъл, 3013, Кърпачево, България
GPS координати:
43.2271 / 25.0046

ВИЖ НА КАРТАТА

ЕКСТРИ И УСЛУГИ ЗА Къща за гости Онгъл юг, с. Кърпачево

wi-fi интернет
домашни любимци
Зона за пикник
Самостоятелна баня
Спално бельо
Телевизор
Тоалетна хартия
Хавлиени кърпи

На северния край на Деветашкото плато, на три километра над Крушунските водопади, се намира едно от най-интересните села в района, с по-малко от стотина българи – село Кърпачево, носещо името на поета, написал “Шумете дебри и балкани” - Христо Кърпачев. Уникалната архитектура на старите къщи с равна каменна зидария, привлича ценители на архитектурата.

На север се открива спираща дъха гледка към Дунавската равнина, а чистият въздух и здравословният климат са предпоставка за наличието на над 300 вида билки и дивечево разнообразие. Платото е малко познато, но е богато на природни феномени. Освен Крушунските водопади и каньонът на река Осъм, на територията му са разположени пет от най-дългите пещери в България: Деветашката, Бонинската, Водопада, Урушката, Горник. Могат да се видят и всички карстови форми - кари, въртопи, валози, сляпа, полусляпа и суха долина, каньон (ждрело), пропасти, пещерни галерии и зали.

Комплекс Онгъл разполага с четири къщи, на разстояние 100 - 200 м. една от друга. Онгъл изток е бившето селско училище, в което класните стаи са преобразени в просторни стаи за гости с френски камини. Разполага със сезонен външен басейн. Онгъл юг е със стилна архитектура, построена от майстор Иван през миналия век. Онгъл запад се намира в близост до Онгъл юг почти в края на селото, от където започват полята на Деветашко плато. Онгъл Плевня е нов проект на Ива и Камен заедно с иновативните архитекти от I/O. Стара каменна плевня е преобразена в четири дизайнерски стаи за гости. Всички стаи са със самостоятелни бани и тоалетни.
В гостилница Онгъл може да опитате традиционни за района гозби, да стреляте с лък, да яздите коне, да карате велосипеди. Можете и да не правите нищо с чаша бира при конете, или на шезлонг край басейна.

Актуални цени за Къща за гости Онгъл юг

Booking.com
Booking.com

Коментари и оценка за
Къща за гости Онгъл юг, с. Кърпачево

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ВИЖ ДРУГИ ХОТЕЛИ В С. КЪРПАЧЕВО
СПЕЦИАЛНИ ОФЕРТИ ЗА ПОЧИВКА В С. КЪРПАЧЕВО

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В С. КЪРПАЧЕВО

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This