Изхранване:
ОВ

Къща Добротица

Къща Добротица в Добротица на цени от 50 лв, снимки, карта, отзиви

Къща Добротица, Добротица разполага с леглова база от 18 места и предлага спокойствие и комфорт за вашата почивка

Добротица, България
GPS координати:
43.9554 / 27.0092

ВИЖ НА КАРТАТА

Къща Добротица

http://kashtadobrotitsa.com/

Къща за гости Добротица е създадена през 2014 година и носи името на селото, където е разположена. Изградена е върху хълм, от където се открива живописна гледка към близките възвишения, гъсти широколистни гори, тучни пасища и обширни градини. В непосредствена близост до нея се намира Винарска изба Опрев. Екипът на избата споделя идеята за развитие на винен туризъм в България и създаването на къща за гости е естествен неин завършек. По време на гроздобера, нашите гости ще могат да бъдат свидетели на този процес, както и на специфичните дейности при обработката на гроздето.
Къщата разполага с девет стилно обзаведени стаи, външна тераса с барбекю, ресторант, фитнес зала и кът с камина и телевизия.
Нашите гости могат да разгледат забележителностите на селото, някои от които са уникални: Храмът Св. Св. Кирил и Методи и кенотафите - символични гробове на войници, загинали далеч от родните си места; Бабаджановата чешма и стихотворението Вода, издълбано върху титулния камък над чучура и;
Поляни с див божур намиращи се на юг от селото, който цъфти само през май; Острата скала, която е природен феномен и е останала от дълбока древност.
Село Добротица се намира на 15 км. от Биосферен резерват Сребърна, където има еко пътека, обикаляща езерото. Не далеч е разположено село Малък Преславец, известно с блатото си, където са наблюдавани 147 вида птици, разнообразна растителност и животински свят. В Малък Преславец е открита най-голямата колония на Бяла водна лилия в България. На 36 км. от Добротица се намира Силистра - град с древна история и култура.
Тракийската гробница в с. Свещари е на разстояние 50 километра от тук.
Това са само някои от близките туристически маршрути.
Къща за гости Добротица е отворена за всички, които носят Добруджа в сърцето си. Тук те ще могат да се радват на плодовете от тази земя,да се насладят на вкусни ястия и да опитат уникални местни вина.

Актуални цени за Къща Добротица

Коментари и оценка за
Къща Добротица, Добротица

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ВИЖ ДРУГИ ХОТЕЛИ В ДОБРОТИЦА
СПЕЦИАЛНИ ОФЕРТИ ЗА ПОЧИВКА В ДОБРОТИЦА

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В ДОБРОТИЦА

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This