Изхранване:
ОВ

Комплекс Ракита – Лодж

Комплекс Ракита - Лодж в Ракитово цени, оферти и промоции

Ракита Лодж е бутиков комплекс от три къщи за гости и помещение за развлечение и хранене - Лодж, барбекю, руска баня и детски кът.

Ракитово, България
GPS координати:
41.9895 / 24.0875

ВИЖ НА КАРТАТА

Комплекс Ракита - Лодж, Ракитово

https://www.rakita-lodge.com/

Комплексът е разположен в Западните Родопи във вилната зона на гр. Ракитово - място на 850 м. надморска височина, което позволява уникална широкоспектърна гледка и същевременно осезаема и непосредствена близост до гора и широки поляни, даващи чувство на еуфорична свобода и безметежно спокойствие.

Всяка къща разполага със студио за настаняване на двама души плюс опция разтегателен диван /2+2/ и три двойни стаи - всички със самостоятелен санитарен възел.

Лоджът е широко, луксозно помещение, разполагащо с възможност за настаняване на 30 човека, бар, дансинг, кухня, барбекю и веранда.

Представете си как сред неподправен чар на заобикаляща природа и уютен friendly шик, вие можете да прекарате незабравими моменти със семейството си, да си организирате весело парти с приятелска компания или елегантно и задушевно семейно тържество…

Визията ни за храната подчертава вярването, че тя трябва да бъде поднесена по уникален и красив начин, който да изразява комплимент и лично отношение към нашите гости. За целта ние изготвяме комплексно меню със сезонни висококачествени, пресни продукти, набавени непосредствено и единствено за Вашето гостуване.

Актуални цени за Комплекс Ракита – Лодж

Коментари и оценка за
Комплекс Ракита – Лодж, Ракитово

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ВИЖ ДРУГИ ХОТЕЛИ В РАКИТОВО
СПЕЦИАЛНИ ОФЕРТИ ЗА ПОЧИВКА В РАКИТОВО

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В РАКИТОВО

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This