Изхранване:
ВВ

Комплекс Грийн Вилидж

Грийн Вилидж в Рибарица с външен басейн

Грийн Вилидж е хотел в Рибарица, разположен в центъра на селото. Представлява уютен хотелски и вилен комплекс, разполагащ с октрит басейн и ресторант.

ГРИЙН ВИЛИДЖ, Рибарица, България
GPS координати:
42.8494 / 24.3576

ВИЖ НА КАРТАТА

ЕКСТРИ И УСЛУГИ ЗА Комплекс Грийн Вилидж, Рибарица

Открит басейн
парк
паркинг

Комплекс Грийн Вилидж, Рибарица се намира в самото сърце на селото, само на 100 м. от центъра. В прохладна дъбова гора, върху площ от 9.1 декара са построени двуетажна хотелска сграда и 7 самостоятелни двуетажни вили с обща инфраструктура, които умело се вписват в стилистиката на обкръжаващата среда. През парковата територията на селището живописно се вие река Костина.

Първото, което ще Ви направи впечатление е модерното обзавеждане и вътрешен дизайн. Използвани са само еко материали – дърво, камък, лен и вълна. Всяка вила има собствен стил, атмосфера и интересни цветови решения.

Описание на комплекса:
* Хотел - хотелската част предлага настаняване в 6 двойни, 3 тройни стаи, 2 апартамента и 2 студиа. Всички стаи и апартаменти са уютно обзаведени и оборудвани с телевизор и собствен санитарен възел.
* Вили – с вътрешното си разпределение, те са изключително подходящи както за семейства, така и за по-големи групи. Всяка вила представлява луксозно обзаведена двуетажна постройка с площ 179 кв.м. Двата етажа са свързани с вътрешна стълба, но е предвиден и отделен вход за всеки етаж.
- На първо ниво се разполагат всекидневна с камина и телевизор, трапезария с напълно оборудвана кухненска линия, водеща към слънчева стая за отдих. В съседство се намира фамилна спалня с телевизор и самостоятелна баня с хидромасажна вана.
- На второ ниво са разположени две спални, всяка от които с телевизор и самостоятелна баня с хидромасажна вана.

Вилното селище разполага с външен басейн и ресторант с капацитет 80 места и охраняем паркинг.

Актуални цени за Комплекс Грийн Вилидж

Коментари и оценка за
Комплекс Грийн Вилидж, Рибарица

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В РИБАРИЦА

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This