Изхранване:
НВ

Балканджийска къща

Балканджийската къща до Габрово

Балканджийска къща в село Живко, община Габрово. Почивка в уют и спокойствие сред прохладен планински въздух и природната красота на страната.

Живко, България
GPS координати:
42.9438 / 25.2606

ВИЖ НА КАРТАТА

Балканджийска къща Габрово в село Живко. Почивка в уют и спокойствие сред прохладен планински въздух и природната красота на страната. Тук се намира и най-високият връх на Стара планина - връх Ботев с височина 2376м. Централната част на Стара планина е богата на природни ресурси. Сред тях са Национален парк Централен Балкан и парк Българка с много планински маршрути.

Балканджийска къща е идеално място за пълноценна почивка сред автентичната красота на Балкана. Къщата предлага всички условия за почивка през цялата година, далеч от шума на градовете в комбинация с автентичната атмосфера на местните обичаи и традиции.

Къщата разполага със следните места за нощувка и атракции: Стая със спалня два персона + две ъглови легла; Стая със спалня персон и половина + детско легло; Стая със спалня персон и половина; Вътрешна баня и тоалетна на етажа; Стаите и банята се отопляват с локално парно. Механа с камина, стерео уредба, телевизор със сателитна система и санитарен възел.

Възможност за излети до:
- Мястото е много подходящо за лов и риболов, планинско катерене и колоездене. Музеите, изложбите, църквите, манастирите и други интересни места допълват идеята за културно и историческо наследство на региона, за неговите традиционни изкуства и фолклор. Балканджийска къща, разполага с конюшна и обучени коне за учебна и туристическа езда.

Актуални цени за Балканджийска къща

Коментари и оценка за
Балканджийска къща, Габрово

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В ГАБРОВО

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This