Цени от:
58 лв.

Изхранване:
ОВ

Апарткомплекс Марвел Делукс

Апарткомплекс Марвел Делукс в Слънчев бряг на цени от 58лв

Комплекс Марвел Делукс се намира в тих и престижен район на к.к. Слънчев Бряг, в неговата северна част, на разстояние 300 метра до плажната ивица.

Слънчев бряг, България
GPS координати:
42.6952 / 27.7104

ВИЖ НА КАРТАТА

ЕКСТРИ И УСЛУГИ ЗА Апарткомплекс Марвел Делукс, Слънчев Бряг

wi-fi интернет
детски кът
Открит басейн
паркинг

Апарткомплекс Марвел  Делукс, Слънчев бряг

http://www.bgmarvel.com/bg/

Комплексът е замислен и създаден като идеално място за почивка на семейства с деца и хора, които са уморени от суматохата на големия град. Местоположението на комплекса успешно съчетава близостта на плажа (само на 5-7 минути пеша) и планината, на инфраструктурата на европейски курорт с тишината и чистия въздух на зелената зона.

Архитектурният стил на Марвел Делукс е комбинация от класически архитектурни решения от 50-те години на 20 век, модерни технологии и качествени естествени строителни материали.

Какви са най-отличителните черти на комплекса? Комфорт, качество и надеждност - това са трите приоритетни компонента, които определяха политиката на нашата компания при проектирането и строителството на Марвел Делукс.

Професионалното озеленяване на територията на комплекса и наличието на борови дървета му придават уникален външен вид. Плажната ивица до комплекса е широка, добре поддържана, със спасители, медицински кабинет, заведения за хранене, санитарни помещения.

Настаняване: студия и апартаменти с една спалня, напълно обзаведени и оборудвани с необходимата техника. В студията могат да бъдат настанени максимум двама възрастни и едно дете до 16 години, или двама възрастни плюс две деца – едно до 12 години и едно до 4-годишна възраст.

Минималният срок за наемане е 5 дни.

Заплащането за целия период на престой се извършва в деня на пристигане. При настаняване се заплаща депозит от 100 Евро, който се връща при заминаване, ако няма нанесени щети по време на живеене.

Намаления при наемане на апартамент: от три до четири седмици - 3% от общата сума на престоя; повече от четири седмици - 5% от общата сума на престоя.

Освобождаването на апартамента: до 12:00 (по-късното напускане се заплаща).

Актуални цени за Апарткомплекс Марвел Делукс

Коментари и оценка за
Апарткомплекс Марвел Делукс, Слънчев Бряг

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В СЛЪНЧЕВ БРЯГ

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This