ТОП 5 дестинации за Майски празници в България

ТОП 5 дестинации за Майски празници в България
5 (100%) 1 vote

ТОП 5 дестинации за Майски празници в България

С наближаването на пролетта, все по често се замисляме на къде да потеглим и осъществим незабравимо пътуване. Какво по хубаво от това да осъществим нашето пътуване по време на Майските празници в България.

А знаете ли че почивните дни за Майските празници през 2018 година са :

Май месец, който традиционно е изпълнен с много празнични дни, също дава възможност за почивки. 1 май /Денят на труда/ се пада във вторник. С един ден отпуска – 30 април, може да заформите 4-дневна почивка от 28 април до 1 май.

Следващият голям празник – Гергьовден, пък се пада в неделя. Така около 6 май отново се получават три почиви дни – от 5 до 7 май.

Така който има нужда да разтовари и не жали отпуска, може да обедини двата празника и с 4 дена отпуска да се откъсне от работния процес за цели 10 дни – от 28 април до 7 май.

Денят на българската просвета и на славянската писменост 24 май пък се пада в четвъртък. Ако си вземете в петък отпуск, може да се радвате на още един дълъг уикенд и да отворите морския сезон например.
За да Ви улесним в търсенето на оферти за Майски празници и дестинации, ние Ви предлагаме да видите:

ТОП 5 дестинации за Майски празници в България

  1. Златни пясъци

Ако търсите оферти за хотели на Българското черноморие за Майските празници, идеална дестинация е Златни пясъци. Хотелите на Златни пясъци отварят за Майските празници и предлагат системата All inclusive или Ultra All inclusive. Защо да не изберем за Майски празници с всичко включено, дестинация Златни пясъци

    2. Велинград

Търсите спа пакети за Майски празници, релакс, минерални басейни и отлични хотели, то идеална възможност за почивка за Майски празници е Велинград

      3.  Чифлик

Искате все пак за Майски празници да сте сред природата и да има външен топъл минерален басейн, то дестинация Чифлик е отличен избор

 4.  Банско

Каква по прекрасна възможност да се насладите на почивка за Майски празници в Банско, отлични хотели, система All inclusive, красива природа, релакс и спокойствие.

 5.  Арбанаси

Изора за Майски празници в Арбанаси е повече от прекрасен. Разходка из калдъръмените улички на Арбанаси, спокойствие, отлична храна в механите и близост до Велико Търново.

Силно се надяваме, че сме Ви улеснили с ТОП 5 дестинации за Майски празници в България. Ако това не е така и търсите други дестинации – вижте всички оферти за Майски празници в България.

Share This