Най – дългите плажове в България

5 (100%) 1 vote

Най – дългите плажове в България

Вижте 5 от най – дългите плажове в България и планирай своята лятна почивка за сезона.

България притежава дълга 200 км плажна брегова ивица, която предлага голямо разнообразие от плажове. Дълги и широки зони със златист пясък, така и малки заливчета с тихи и топли води.

 

Шкорпиловци/Камчия

Плажа на Шкорпиловци е дълъг около 12 км , намира се между Камчия и село Шкорпиловци.

плаж Шкорпиловци

Крапец

Това място може да се нарече приказно а плажната ивица е дълга около 6 км. Плажа Крапец е разположен между Крапец и Дуранкулак. Пясъкът е златист и ситен, истинско удоволствие за плажуващите.

плаж Крапец

 

Албена

Плажната ивица на курорта Албена е дълга около 5 км, със златист фин пясък. Плажа на Албена предлага множество водни атракции, както и ако си избрал пакета всичко включено в цената, шезлонгите и чадърите са в цената.

Дюни

Ако търсиш спокойствие, качество обслужване в хотелите на Дюни, то плажа на Дюни със сигурност ще те очарова, дълъг около 4,5 км, със златист фин пясък. Курорта Дюни е разположен между Созопол и Приморско.

плаж Дюни

Приморско

Все повече туристите избират за своята почивка Южното черноморие. Има и защо, широки плажни ивици, разнообразие от хотели и дестинации. Приморско е с дълъг плаж около 10 км а плажната ивица се разделя на Северен плаж и Южен плаж. На плажа в Приморско ще откриете и множество водни атракции.

плаж Приморско

Планирай от рано своята лятна почивка, избери курорта с най – хубав плаж, отлични хотели и се възползвай от отстъпките за ранно записване, които предлага сайта BGhoteli.eu.

Share This