Морето по-евтино в All inclusive хотели

Морето по - евтино в All inclusive хотели
Rate this post

Морето по-евтино в All inclusive хотели

В последно време, най – търсените хотели за почивка са хотелите с всичко включено в цената или All inclusive хотели.

Какво представлява системата All inclusive в хотелите ?

В цената обикновено е всичко включено, като започнем: нощувка, плажът, храната, напитките, СПА услуги, детска анимация и др.
Така всеки от Вас може да планира бюджета си предварително , че като почива в хотела е всички включено в цената и няма за какво да мисли или харчи пари.
All inclusive хотелите обикновено се намират на тихи и отдалечени места, но много от хотелите по българското черноморие,  предлагат All inclusive  първа линия море.
Ако хотела ви е отдалечен от плажа, много от All inclusive хотелите, предлагат транспорт до плажа.
 Какво точно включва системата All inclusive изхранване: закуска, обяд, вечеря, късна закуска, следобедна закуска. В някои от ол инклузив хотелите има постоянно нещо за хапване. Всеки хотел има предварително изготвена програма за All inclusive услугите. Към ол инклузив услугите още може да се възползвате и от алкохолни и безалкохолни напитки почти през целия ден.
Някои от All inclusive хотелите по Българското черноморие предлагат, бар на плажа, шезлонги и чадъри в програмата ол инклузив в цената.
Много от хотелите в България, като екстра предлагат и Анимация за възрастни и деца.
All inclusive курортите предлагат безкраен списък със забавления. Анимацията допринася за вас и вашите деца пълен комфорт и забавление.

Предлагаме Ви няколко отлични хотели на All inclusive , които може да резервирате за вашата лятна почивка.

Хотел Жерави Бийч на Слънчев бряг

Хотел Жерави Бийч е нов хотел на All Inclusive в Слънчев бряг, разположен на няколко метра до плажа и морето.

Хотел Жерави Бийч, Слънчев Бряг

Хотел Марина Сандс Бутик в Обзор

Марина Сендс е нов бутиков хотел в Обзор, само на 50 м. от плажа. Предлага и All Inclusive. За комфорта на всички посетители, комплексът предоставя безплатно транспорт 3 пъти дневно до Обзор. Безплатно чадъри на плажа.

https://bghoteli.eu/%D1%85%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B8/%D1%85%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BB-%D0%BC%D0%B0%D1%80%D0%B8%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D0%B5%D0%BD%D0%B4%D1%81-%D0%BE%D0%B1%D0%B7%D0%BE%D1%80/

Хотел Мура , Албена

Хотел Мура е разположен на самия плаж и граничи с природния резерват Балтата и предлага системата All inclusive през летния сезон. В цената още е включено: анимация, шезлонги и чадъри на плажа

Хотел Мура, Албена

Хотел Каменец, Несебър

Хотел Каменец, Несебър е разположен в новия град в голяма близост до южния плаж. Предлага на своите гости реновирани стаи и формула All inclusive, отлично обслужване.

Хотел Каменец, Несебър

Хотел Грифид Болеро, Златни пясъци

Грифид Болеро е хотел на 100м. от плажа на Златни пясъци. Предлага Ultra All Inclusive, анимация, аквапарк и много други екстри, за идеалната почивка.

Грифид Болеро, Златни пясъци

All inclusive курортите в България, се старая в обслужването, добрата храна и атракциите за възрастни деца за незабравима лятна почивка.

Разгледайте и други All inclusive хотели в България на планина и море и планирайте вашата лятна почивка.

Хотели на море

Share This