www.BGhoteli.eu

Българският Туристическият Портал за хотели, вили и къщи в България на най-изгодни цени със снимки, описание, оферти за почивка, реални мнения от клиенти.

BGhoteli.eu събира всички хотели с  намалени оферти за почивки в България .

С нас пестите време от досадното търсене на хотел измежду всички сайтове за колективно пазаруване. Бързо и лесно може да сравните офертите за даден хотел или дестинация. Събраните оферти за хотели в България са с намаления до -70% и се обновяват ежедневно.

www.bghoteli.eu e Българския Туристически Портал, който има ясната цел да съдейства на своите клиенти по най-добрия начин, да предоставя всичката необходима информация и да предлага опции за настаняване в хотели в България, вили и къщи на море, планина или спа с оферти за цялата страна .

www.bghoteli.eu е туристически портал, който предлага директен контакт с множество хотелиери в България и дава възможност бързо и лесно да направите своята резервация.

www.bghoteli.eu  Ви предоставя най-изгодните оферти за всички хотели, вили, къщи, бунгала и квартири в България по достъпен за всеки потребител начин !

www.bghoteli.eu  e Българския туристически портал, който предоставя подробна информация за интересни забележителности от България с описание, пътеписи, коментари, снимки, карта и видео в курорти с хотели и населени места в България.

 Общи условия за ползване на www.bghoteli.eu:

 1. Съдържанието на уебсайтa, начина на подредба и структуриране на информацията, са защитени от Закона за авторското право, и сродните му права. Всяко публикуване, размножаване и продажба на информация и снимков материал от сайтa www.bghoteli.euпод каквато и да е форма, без писменото съгласие на фирмата е забранено и представлява закононарушение.
 2. Потребителят се съгласява, че няма да изпраща или прехвърля по какъвто и да било начин уебсайта на www.bghoteli.eu, данните или съдържанието му на друг компютър, сървър, уеб страница или друга среда за масова употреба, както и че няма да ги използва с търговска цел.
 3. Потребителят се съгласява, че няма да използва устройство или софтуер в опит да се намесва в правилното функциониране на този сайт. Използването на сайта по непозволен начин може да доведе до нарушаване на закона за авторското право, търговската марка или други закони, свързани с интелектуалната собственост. Не е позволена промяната, скриването или заличаването на обозначенията за авторско право. Забранено е изпращането или прехвърлянето на незаконни, заплашителни, клеветнически, неприлични, порнографски или сквернословни материали или материали, насърчаващи криминални действия, или такива, съдържащи вируси или друг вид вреда.
 4. Потребителят единствен носи отговорност за всички щети, настъпили в резултат на нарушаване на авторско право, търговска марка или други права на собственост, както и други вреди, настъпили в резултат на използването на уебсайтa www.bghoteli.eu.

Ограничена отговорност:

Информацията, продуктите и услугите предоставени в този уеб-сайт, може да съдържат неточности или печатни грешки.
www.bghoteli.eu не гарантира и се освобождава от отговорност от неточностите по отношение на информацията на описанието на курорта, хотела, самолета, круиза, автобуса или други пътнически продукти, показани на този уеб-сайт (включително- снимки, описание на удобствата в хотела и др.), тъй като по-голяма част от тази информация се предоставя от съответните доставчици.
Информацията тук се обновява всекидневно от екипа на www.bghoteli.eu, като подобрения или промени в информацията могат да се правят само от екипа на сайта по всяко време.
Всяка информация, продукт и услуга се предлага “както я виждате”, без да се поема каквато и да било отговорност.
Туроператорите, хотелиерите и другите доставчици, осигуряващи услуги за www.bghoteli.eu са независими изпълнители, а не агенти или служители на www.bghoteli.eu.
www.bghoteli.eu не носи отговорност за грешките, действията, пропуските, твърденията, гаранциите, нарушенията и небрежността на тези доставчици, нито за наранявания, смъртни случаи, имуществени вреди или вреди от друг вид, произтичащи от тях.
www.bghoteli.euв никакъв случай не отговаря за каквито и да било директни, наказателни, случайни, специални или вторични вреди свързани с употребата на този уеб-сайт.
Поради това, че някои страни или юрисдикции не позволяват освобождаването от ограничението на отговорност за вторични или случайни вреди, написаното по- горе може да не се отнася за Вас.
www.bghoteli.euси запазва правото да променя правилата, условията и забележките, при които функционира този сайт.

Резервации и условия на резервиране:

Всеки клиент, направил резервация се съгласява със  следните общите условия, ако не са договорени други:
Резервации:
1. Всяка резервация в реално време или на база заявка ще бъде счетена за акт (заявка) за закупуване на съответното настаняване, обект на тази резервация. Не може да има договор между Потребителя и www.bghoteli.eu преди системата да:
– изпрати номер на резервацията;
– изпрати потвърждение на резервацията по e-mail;
– получи плащането в пълен размер
Отговорност на Потребителя е да провери своята резервация и да се увери, че всички подробности са точни.

2. Потвърдената резервация следва да се заплати в пълен размер или 50% от общата сума в рамките на 72 часа, колкото е периода на съхранение на всяка резервация. Пропускането на плащане в рамките на 72 часа от потвърждението на резервацията за настаняване се счита за отказ на Потребителя.

3.Плащането се извършва в лева по курса на БНБ за деня. Плащания се приемат в брой или по банков път.

4. Резервации в реално време няма да бъдат приемани по малко от 24 часа преди датата на настаняване.

5. Настаняването в хотела става посредством ваучер, издаден от www.bghoteli.eu, издаден от администраторите на www.bghoteli.eu и представяне на лични документи, удостоверяващи идентичността на Потребителя, направил резервацията.

6. www.bghoteli.eu си запазва правото, да анулира потвърдена и платена резервация в случай на официален отказ на хотела, да извърши такова настаняване. В тези случаи www.bghoteli.eu се задължава да предложи алтернативно настаняване в хотел от същата или по-висока категория в същия град / курорт без доплащане. Ако Потребителят не приеме предложеното алтернативно настаняване, той може да се откаже от заявените услуги без да дължи неустойки или обезщетение, като www.bghoteli.eu му възстановява платените от него суми в 30-дневен срок от датата на получаване на уведомлението за отказ.

7. Промени и Анулации на резервации в Реално време и на база Заявка могат да бъдат правени от Потребителя според сроковете описани в офертите.

7.1 В случай, че липсва информация в офертата за сроковете за анулация, то в сила влизат сроковете за анулации от Общите условия на договора.

8. След този срок резервацията се счита за консумирана и подлежи на промяна само в директни отношения между Потребителя и Хотела, за www.bghoteli.eu не носи отговорност.

9. При неспазване на Условията за анулация, разликата между сумата по платената от Потребителя резервация и наложената глоба от Хотела за пълен или частичен отказ се възстановява до 30 дни от датата на отказ, по начина, по който Потребителят е направил своето плащане.

10. Всички цени обявени в сайта www.bghoteli.eu, както и в e-mail съобщенията изпратени до Потребителя са в лева и евро и са крайни.

 1. www.bghoteli.euне носи отговорност в случай на обявени по-ниски цени на рецепция на даден хотел от цените обявени в сайта на www.bghoteli.eu.
 2. При дистанционно резервиране, онлайн или по телефон, договорът по резервацията се приема, че е подписан от страна на клиента, при пълното заплащане на туристическата услуга по банков път, или чрез електронни системи за разплащане, като за подпис се приема платежното нареждане.
 3. Категоризация на предлаганите от www.bghoteli.euхотели е официалната такава, обявена от хотелиерите съобразно действащия Закон за Туризма (Раздел IV – Категоризиране на туристическите обекти).
  ТАЗИ КАТЕГОРИЗАЦИЯ Е С ИНФОРМАЦИОННА ЦЕЛ И НЕ Е ГАРАНЦИЯ ИЛИ ПОРЪЧИТЕЛСТВО ОТ НИКАКЪВ ТИП ОТ СТРАНА НА www.bghoteli.eu.САЙТЪТ НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ПРИ ПОДАДЕНА ОТ ХОТЕЛИЕРА НЕВЯРНА КАТЕГОРИЗАЦИЯ И ИНФОРМАЦИЯ ЗА ХОТЕЛА, ПОМЕЩЕНИЯТА, ЗАВЕДЕНИЯТА И ОБЩАТА ИНФОРМАЦИЯ НА ХОТЕЛА.14. В случай, че претенциите на Потребителя, свързани с качеството на предоставяната услуга, не бъдат предявени на място при предоставянето на услугата, Потребителят има право да предяви надлежно оформена рекламация към www.bghoteli.euв писмен вид в срок от 7 дни от завръщането си, в офиса на www.bghoteli.eu. Потребителят е длъжен да предостави протокол (рекламация), подписан от представител на Хотела, администрацията на обекта, предоставящ туристическата услуга, и от самия него. Без наличието на такъв двустранно подписан протокол или рекламация Потребителят не може да предявява каквито и да е претенции към www.bghoteli.eu.www.bghoteli.eu се задължава да предостави предявените претенции на ХОТЕЛА в срок до един месец от датата на заминаване на Потребителя.15. Потребителят потвърждава, че е пълнолетен гражданин (навършени 18 години).16. Потребителят декларира, че посочените от него в бланката за резервация телефони, факс, e-mail действително могат да бъдат използвани от www.bghoteli.eu при необходимост.17. www.bghoteli.euпритежава сертификат за „Защита на потребителя”
 4.  18.www.bghoteli.euе с информационна и рекламна цел.

 

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

 

Как да резервирам в www.bghoteli.eu?

 

 1. Избирате си обект на настаняване или почивка;

 

 1. Подавате заявка за Вашата резервация онлайн по имейл или с телефонно обаждане; – Към всеки обект/почивка има бутон „Запитване”, където може да отправите Вашите конкретни изисквания, попълвайки формата за „Запитване”.

– Към всеки обект/почивка има бутон „Резервирай”, с който директно давате заявка за Вашата резервация, попълвайки „Резервационната форма”.

 

 1. След няколко часа нашите служители ще се свържат с Вас, за да потвърдят наличието на свободни места и да уточнят всички подробности по Вашата резервация;

 

 1. При потвърждение от Ваша страна, заявката Ви се потвърждава към хотела и до 3 работни дни трябва да извършите необходимия депозит;

 

 1. При заявка направена до 30 дни преди началната дата на Вашата почивка, можете да направите депозит 50% от цялата сума, а остатъка да доплатите 14 дни преди началната дата;

 

 1. Получавате договор и ваучер, който се явява документ потвърждаващ и гарантиращ Вашата резервация и 100% удостоверява заплащането на почивката;

 

 1. Представяйки ваучерът в хотела, той Ви гарантира ползването на заплатените от Вас услуги.

 

Кога трябва да платя ?

 

– До 3 работни дни след потвърждението от Ваша страна трябва да заплатите депозита;

– 14 дни преди началната дата заплащате цялата сума.

 

* За някой оферти е възможно да има специални изисквания за сроковете за плащане!

 

Как мога да платя ?

 

– Банков превод – с потвърждение на Вашата заявка ще получите данни за сметките!

– Кредитна карта (MasterCard, Visa, Visa Electron);

– EasyPay; PayPal; ePay;

– В нашите офиси:

Какви документи ще получа след заплащане на резервация?

 • ФАКТУРА за платената сума.
 • ВАУЧЕР за туристическа услуга.
 • ДОГОВОР с клиент за организирано пътуване.

Работно време: От понеделник до петък – от 10:00ч. до 18:00ч.

*По време на официални и национали празници е възможно www.bghoteli.eu да не може да обработи Вашите резервации и те ще бъдат обработени в първия работен ден!

 

Share This