Идеи за Нова Година

Идеи за Нова Година
Rate this post

Нова Година е все по близо и с наближаването й, всеки от нас търси интересни и оригинални идеи за Нова Година. Българският Туристически портал за хотели, вили и къщи в България –  www. bghoteli.eu е подготвил и избрал за вас много предложения за празнуване на Новогодишните празници в България. Тук ще откриете множество хотели, вили и къщи в България, които предлагат страхотни оферти за Нова Година и оригинални идеи за празнуване. Празнични новогодишни менюта, новогодишни програми, новогодишна заря, томболи, новогодишни подаръци и отстъпки за ранно записване са част от предложенията включващи в офертите за Нова Година в България.

Българският Туристически Портал – www.BGhoteli.eu ви предлага интересни идеи за празнуване на Нова Година в Българияоферти за новогодишните празници с големи отстъпки, хотели в зимни и ски курорти с отстъпки за ранни записвания с включени новогодишни куверти а за скиорите и ски карти в цената.  Сред множеството оферти, които предлага БГ ХОТЕЛИ за Нова Година, специално място заемат и офертите за СПА хотели с пакети за Нова Година, включени новогодишни куверти, томбола, новогодишна програма и спа пакети в Най – добрите СПА хотели в България. Градските хотели са също голям приоритет като идея за Новогодишните празници включващи комфортно настаняване, новогодишна програма и новогодишна вечеря. Интересни идеи за Новогодишните празници предлагат и хотелите с формула All inclusive. Разгледайте от нашите промо оферти за почивните дни по Нова Година в хотели, вили и къщи на море, планина, СПА с оферти за цялата страна.

Нова Година – ПРОМОЦИИ и отстъпки

В последно време туристите се възползват от оферти  за Нова Година с отстъпки за ранни записвания. Резервирайте отрано вашата почивка за Нова Година и така ще можете да се възползвате от отстъпките за ранни записвания . За тези от Вас, които не могат да резервират от рано, може да следите нaшите предложения в последния момент, актуални промоции и Last Minute оферти за Нова Година на www.BGhoteli.eu.

Препоръчани дестинации за посрещане на Нова Година

Българския Туристически Портал www. BGhoteli.eu предлага интересни оферти за Нова Година в СПА хотели във Велинград, Сандански, Хисаря, ако предпочитате да сте в планината или на ски за Нова Година, топ дестинации за Новогодишните празници в хотели в Банско, Боровец, Пампорово, Троян, Трявна, Чифлик и др. Ако искате да сте на Нова Година на море, идеален вариант  са морските хотели на Златни пясъци, Св. Константин и Елена, Албена или Слънчев бряг. За тези които предпочитат да са в града за Нова Година, градските хотели в дестинации като: София, Пловдив, Казанлък, Велико Търново, Русе са с приоритет от туристите.

Разгледайте всички наши оферти за Нова Година в хотели, вили и къщи с промоции и отстъпки за ранно записване, Last Minute оферти за море, на планина или СПА за Новата 2018 Година.

Share This