Идеи за почивните дни на Великден

Идеи за почивните дни на Великден

Идеи за почивните дни на Великден

5 (100%) 5 votes

Идеи за почивните дни на Великден

Великден през 2018 година се пада на 8 април неделя и се събират общо 4 почивни дни от петък, 6 април, до понеделник, 9 април, включително. Идеална възможност за дълъг уикенд на Великден.

Bghoteli.eu Ви предлага множество оферти за Великден в СПА курорти, планински курорти, на село, в града или морски курорти. Резервирайте от рано вашата почивка за Великден за да се възползвате от намаленията, които хотелите в България предлагат.

Българският Туристически Портал БГ Хотели Ви предлага 5 идеи за почивка по Великден.

Ако сте решили да празнувате Великден извън дома, но още не знаете къде, ние Ви предлагаме 5 страхотни идеи за празничните дни по Великден.

Сред предложенията за хотели в България на BGhoteli. eu ще откриете Великденски пакети в СПА курорти като Велинград, Хисаря, Сандански и др.

Ако търсите разходки в планината, отдих и релакс по Великден, може да изберете планинските курорти като: Боровец, Банско, Пампорово  и др.

С наближаването на лятото, хотелите по Българското черноморие също предлагат изгодни пакети за Великден.

Чрез BGhoteli.eu може да резервирате настаняване в проверени хотели от всички категории.

Ще видите още актуални промоции за Великден, изгодни All inclusive пакети, Last Minute оферти за Великден и др.

Вижте нашите идеи за почивните дни по Великден 2018

На Великден  в хотели с минерален басейн

Изберете от множеството хотели в България, които е събрал на едно място BGhoteli.eu и планирай почивката си за Великден в Хисаря, Чифлик, Велинград, Сандански, Павел Баня и др.

 

 

На Великден с All inclusive пакети на Българското черноморие

Изберете от множество хотели на Северното черноморие или Южно черноморие, Великденски пакети включващи All inclusive изхранване.

На Великден в планински курорти на България

Изберете от множество хотели в България за Великден в Банско, Боровец, Пампорово, Чепеларе и др.

На Великден в Града

изберете от множество градски хотели в Бургас, Варна, София, Стара Загора, Велико Търново и др. за вашия Великденски уикенд

 

На Великден със семейството с включена Анимация за вашите деца

Може да изберете от множеството хотели на Българското черноморие, планина или спа, които предлагат незабравима анимация за вашите деца.

Вместо да се лутате при избора си на оферта или хотел за Великденските празници, сайта BGhoteli.eu е събрал за Вас на едно място, всички оферти за Великден на най – добра цена

Виж всички оферти за Великден в България

Share This