Идеи за Коледа в България

Идеи за Коледа в България
Rate this post

Подарете си незабравима ваканция за КОЛЕДА и КОЛЕДНИТЕ ПРАЗНИЦИ! Изберете си от нашите оферти за Коледа. Разгледайте и сравнете най – изгодните цени за Коледа в хотели с намаления и отстъпки. Няма по очарователно от това да си цялото семейство на ваканция за Коледните празници било в планината, на море или в най – добрите спа хотели на България. Приказно украсени спа, ски или морски курорти, топлината на греяното вино и хилядите светлинки, ще Ви накарат да бъдете специални.

Българският Туристически портал – www.BGhoteli.eu  предлага разнообразни оферти за почивка по Коледа и Коледните празници в България .

За Коледа 2017 при нас ще откриете много предложения за почивка в България, в спа, морски или планински курорти на България.

Разгледайте нашите предложения за Коледа в България с оферти и промоции за почивка и хотели в зимните ски курорти, градски и СПА хотели, хотели на морето с празнична коледна вечеря и програма или All inclusive пакети.

Българският Туристически портал www.BGhoteli.eu Ви предлага за празнуване на Коледа в топ дестинации с оферти отстъпки за ранни записвания за Банско, Боровец, Пампорово, Сандански, Велинград, Хисаря, Чифлик, Априлци, Арбанаси и др.

 

ПОЧИВНИ ДНИ за Коледа

Официалните неработни дни по случай Коледните празници през 2017 година ще бъдат на 25, 26 и 27 декември (понеделник, вторник и сряда) за Коледа. Бъдни вечер 24 декември се пада в неделя.

Разгледайте и сравнете най – изгодните цени за Коледа в хотели с намаления и отстъпки.

Share This