www.BGhoteli.eu

 Българският Туристически Портал за хотели, вили и къщи в България на най-изгодни цени със снимки, описание, оферти за почивка, реални мнения от клиенти.

Bghoteli.eu – Всички хотели в България събрани на едно място, оферти с намалени цени за почивка

www.bghoteli.eu e Българския туристически портал, който има ясната цел да съдейства на своите клиенти по най-добрия начин, да предоставя всичката необходима информация и да предлага опции за настаняване в хотели в България, вили и къщи на море, планина или спа с оферти за цялата страна .

www.bghoteli.eu е туристически портал, който предлага директен контакт с множество хотелиери в България и дава възможност бързо и лесно да направите своята резервация.

www.bghoteli.eu  Ви предоставя най-изгодните оферти за всички хотели, вили, къщи, бунгала и квартири в България по достъпен за всеки потребител начин !

www.bghoteli.eu  e Българския туристически портал, който предоставя подробна информация за интересни забележителности от България с описание, пътеписи, коментари, снимки, карта и видео в курорти с хотели и населени места в България.


www.bghoteli.eu  предлага на своите клиенти следните услуги:

– Всички хотели, вили и къщи в България събрани на едно място, оферти с намаления за почивка.

Всички запитвания за нощувки, резервации, пакети и оферти се обработват от Варна Турист Сервиз ООД– туроператорска и агентска фирма, създадена съгласно търговското законодателство и регистрирана от Агенцията по Туризма под № 00332 , с разрешение за извършване и предлагане на комплексни туристически услуги.

Варна Турист Сервиз ООД е регистриранo като администратор на лични данни към Комисията за защита на личните данни .

Допълнителна информация по чл.4 от ЗЕТ:

ВАРНА ТУРИСТ СЕРВИЗ ООД , седалище гр. Варна, бул. Чаталджа 10, вписано в Търговския регистър с ЕИКK: 10314858 , регистрирано по ЗЗДС с K: 10314858, удостоверение за регистрация като Туроператор и Туристически агент N 0032, задължителна застраховка по ЗТ „Отговорност на туроператора“ при ,,Гpyпaмa 3acтpaxoвaнe“ EAД под номер: Ne 75001600004.

Чрез www.bghoteli.eu може да резервирате хотели, вили, къщи, квартири, комплекси на море, планина, село, в града или на спа с оферти за цялата страна. Всички обекти за настаняване представени в www.bghoteli.eu са лично проверени от нас.

 • Най – добрите Ол инклузив ( All inclusive ) оферти за всички дестинации в България
 • Почивка на море в проверени хотели, вили, къщи за гости и квартири
 • Почивка на планина в проверени хотели, вили, къщи за гости и квартири
 • Почивка в най – добрите СПА хотели в България
 • Голямо разнообразие от вили и къщи за гости в България
 • Оферти в последната минута ( Last Minute оферти за хотели в България )
 • Фирмени мероприятия, хотелско настаняване за корпоративни клиенти, градски и бизнес хотели
 • Празнични оферти за почивните дни по Коледа, Нова Година, 8 ми декември, Великден, Майски празници, Септемврийски празници и други поводи за празнуване на вашия празник или събитие
 • Подробен пътеводител за всяко населено място, културни и природни забележителности, забавления и развелечения и други.

 

Екипът на www.bghoteli.eu   подхожда с внимание и индивидуалност към всеки клиент и се стреми да го обслужи по най-бързия и адекватен начин, като му предложи, подходящ хотел или обект за настаняване, добра цена, точна информация за хотела, дестинацията и забележителностите.


10 причини защо да изберете 
www.bghoteli.eu ?

 1. Най-ниските цени!
 2. Без такса за резервация!
 3. Предлагаме най-точната и добре описана информация, за всеки обект за настаняване!
 4. Най-бързата и лесна система за резервации! Печелите време и пари.
 5. Резервирате само за минутка, с няколко клик-а!
 6. Лоялност към клиента!
 7. Бързо и адекватно обслужване!
 8. Отстъпки – постоянни намаления за наши редовни и бъдещи клиенти!
 9. Ние говорим и работим на Вашият език !
 10. Реални оценки, коментари и мнения за хотели от потребители на сайта!

 

Искрено ще се радваме, ако нашият сайт ще удовлетвори Вашите желания и предпочитания и Ви помогне с информация и достъпен начин за избор на Вашата почивка и бърза и лесна направа на резервация.

Желаем Ви приятен престой!

Екипът на БГ ХОТЕЛИ
www.bghoteli.eu

 

 Често задавани въпроси

Ако не намерите отговор на вашия въпрос, свържете се с нас на 359 (52) 602 673 или изпратете запитване по имейл на: office@bghoteli.eu

 

Как да направя резервация?

Резервация е възможно да се направи по телефон, чрез e-mail или директно в офисите на ВТС. След получаване на обаждане или e-mail от Вас – в срок от един работен ден наш служител ще се свърже с Вас и ще получите отговор дали в желания хотел, вила , къща или обект за настаняване или почивка има свободни места. Ако няма свободни места ние ще Ви предложим алтерантивен хотел или обект за настаняване за Вашата почивка.

Изпратих запитване за резервация, а нямам отговор в посочения срок. Каква е причината?

Ако не сте получили отговор в рамките на един работен ден, причината може да е единствено подадени некоректни данни за контакт.

Как да разбера дали резервацията ми е потвърдена?

Резервацията се счита за валидна след попълване на договор за организирано пътуване и внасяне на депозит.

Как да платя направената от мен резервация?

Плащането може да се извърши по Ваш избор:

 • на място в нашите офиси – в брой или с кредитна/дебитна карта;
 • онлайн през нашия сайт чрез виртуалния ни ПОС терминал;
 • по банков път на посочената банкова сметка:

 

Варна Турист Сервиз ООД
Райфайзенбанк
IBAN BG04RZBB91551064083210
BIC RZBBGSF

Какви документи ще получа за направената и платена от мен резервация?

За направената и платена от Вас резервация ще получите ваучер и договор за пътуване. Ваучерът е документ удостоверяващ платените от Вас услуги за пътуване в страната и чужбина. Неговата форма е регламентрана в Закона за туризма. Документите за Вашето пътуване може да получите:

 • на място в нашите офиси;
 • по поща или куриер;
 • при резервации, направени в последната менута преди пътуването – сканирани по e-mail или по факс.

 

Уважаеми клиенти, с цел да сме максимално коректни към Вас, молим преди да направите резервация по горепосочените начини, да се запознаете с условията по нашия договор за пътуване /общата форма на договора може да видите ТУК/. При направена от Ваша страна резервация ще считаме, че сте съгласни с тях.

Какво трябва да направя, ако реша да анулирам или променя своята резервация?

Анулиране и промяна на резервация се прави според нашите общи условия:

При пътуване в страната:

 • до 20 дни преди датата на пътуването – без неустойки;
 • от 19 до 14 дни преди датата на пътуването – в размер на депозита;
 • от 13 до 7 дни преди датата на пътуването – 100% от общата стойност на пътуването;

и съответните срокове и неустойки, регламентирани от хотелите и транспортните фирми.

Условия при записване

Посредством предоставената по-долу информация бихме искали да запознаем нашите клиенти с условията за записване, застъпени в нашия договор за оргaнизирано пътуване.

 1. Права и задължения на туроператора
 • ТУРОПЕРАТОРЪТ се задължава да предостави в съответствие с условията на този договор туристическите услуги, заплатени от ПОТРЕБИТЕЛЯ.
 • Да осигури задължителна застраховка на ПОТРЕБИТЕЛЯ “Медицински разходи при болест и злополука” за пътуване извън страната в стандартните условия на застрахователните
 • дружества и предостави на ПОТРЕБИТЕЛЯ оригинал на застрахователната полица по направената застраховка.
 • По искане на ПОТРЕБИТЕЛЯ да го застрахова от други рискове по време на пътуването.
 • ТУРОПЕРАТОРЪТ има право да се откаже от договора без да носи отговорност, ако ПОТРЕБИТЕЛЯ не извърши плащанията в установените срокове и по този начин прояви недобросъвестност при изпълнение на своите задължения. Извършеното плащане се удостоверява с надлежно оформен документ. Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ е внесъл депозит, но не е извършил в установените срокове плащанията до пълния обем на общата цена на пътуването, депозитът не се възстановява.
 • ТУРОПЕРАТОРЪТ има право да откаже по собствено усмотрение пътуването на ПОТРЕБИТЕЛЯ при наличието на следните основателни причини: нетрезво състояние, непристойно и агресивно поведение, пътуване с цел незаконна търговия или контрабанда и други прояви , свързани с обезпокояването на останалите пътници по съответната програма.
 1. Права и задължения на ПОТРЕБИТЕЛЯ
 • ПОТРЕБИТЕЛЯТ се задължава при пътуванията извън България да си осигури необходимите лични документи /задграничен паспорт, валиден 6 месеца преди датата на пътуване/, оформени в съответствие със законите на посещаваната страна и на Р България и съответната изисквана сума дневни пари.
 • Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ е лице, ненавършило 18 години, което ще пътува в чужбина със собствен задграничен паспорт, то трябва да представи нотариално заверена декларация от двамата родители, че са съгласни със заминаването му в посочената страна на посочената дата (ако непълнолетният пътува с един от родителите си, необходимо е той да притежава нотариално заверено родителско разрешение от другия родител)
 • Да заплати в пълен обем и в установените в настоящия договор срокове стойността на туристическите услуги.
 • Да спазва законите на страната, за която пътува.
 • ПОТРЕБИТЕЛЯТ, който възнамерява да извърши пътуване и престой в страни с повишен риск от инфекциозни заболявания, е длъжен да премине съответна профилактика съгласно международните медицински изисквания.
 • ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право в срок до 20 дни преди датата на пътуването да прехвърля правата и задълженията си по настоящия договор на трето лице, което отговаря на всички изисквания за пътуването. В този случай и двамата са солидарно отговорни пред ТУРОПЕРАТОРА за заплащането на общата цена на пътуването и таксата по прехвърлянето в размер на 60 лв., ако не е упоменато друго. Третото лице декларира върху договора, че приема прехвърлянето и изцяло е съгласно с условията на договора и приложенията към него, както и че е запознато с информацията за пътуването преди приемането на прехвърлянето.
 1. Отговорност на страните
 • В случай на неизпълнение или неточно изпълнение от страна на ТУРОПЕРАТОРА на услугите по настоящия договор, той се задължава да компенсира на ПОТРЕБИТЕЛЯ надлежно доказаните вреди. Максималната граница на отговорност на ТУРОПЕРАТОРА в тези случаи е до 100 % от стойността на тези услуги.
 • Когато отговорността на контрагентите на ТУРОПЕРАТОРА за вреди, причинени от неизпълнението или неточното изпълнение на услугите, е ограничена от международни договори, отговорността на ТУРОПЕРАТОРА е в рамките на тези ограничения.
 • ТУРОПЕРАТОРЪТ не носи отговорност, ако се наложи отмяна на пътуването поради не набран необходим минимален брой участници, или ако отмяната се дължи на непреодолими пречки. В тези случаи ТУРОПЕРАТОРЪТ възстановява на ПОТРЕБИТЕЛЯ всички платени суми, без тази част от тях, която е за извършените фактически разходи /платени застраховки, глоба за върнати билети, визови такси и др./ Извършените фактически разходи се удостоверяват с надлежно оформени документи
 • ТУРОПЕРАТОРЪТ не носи отговорност пред ПОТРЕБИТЕЛЯ в случай на отменяне, забавяне или изменение на сроковете и условията на пътуването, които не зависят от ТУРОПЕРАТОРА, а именно:
  • Забавяне на самолетни полети по технически или метеорологични причини;
  • Анулация или прекъсване на пътуването по лични обстоятелства на ПОТРЕБИТЕЛЯ
  • Загуба или повреда на багажа по време на пътуването
  • Отказ на упълномощените органи да издадат виза на ПОТРЕБИТЕЛЯ
  • Недопускане от страна на митническите и гранични служби ПОТРЕБИТЕЛЯТ да излезе от България или да влезе в страната на пътуването поради липса на надлежно оформени документи или извършени правонарушения.
 • ТУРОПЕРАТОРЪТ не носи отговорност по неизпълнение или неточно изпълнение на настоящия договор, ако причините за това се дължат на: ПОТРЕБИТЕЛЯ действия на трето лице, несвързано с изпълнението на договора; непреодолима сила или събитие, което не може да бъде предвидено или избегнато от страна на ТУРОПЕРАТОРА и неговите контрагенти при добросъвестно изпълнение на задълженията им. ХОТЕЛИЕРЪТ се задължава да предостави на ТУРОПЕРАТОРА всички документи за продажбата на продукта, определени от Закона за туризма и притежаващи всички необходими реквизити.
 • ТУРОПЕРАТОРЪТ носи отговорност при значителна промяна в някои от съществените клаузи на настоящия договор, да уведоми незабавно ПОТРЕБИТЕЛЯ, а той от своя страна се задължава да уведоми за решението си относно направените промени в срок до 3 дни след получаване на уведомлението от ТУРОПЕРАТОРА. Приемането на промени се удостоверява с допълнително споразумение към договора. В случай, че ПОТРЕБИТЕЛЯТ не приеме промените, ТУРОПЕРАТОРЪТ му предлага друго пътуване на същата, по-висока или по-ниска цена със съответно прихващане, доплащане или връщане на разликата. Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ не приеме предложеното, той може да се откаже от договора, без да дължи неустойки или обезщетение, като ТУРОПЕРАТОРА му възстановява платените от него суми по договора в 7-дневен срок от датата на получаване на уведомлението за отказ. Замяна на хотела или заведение за хранене и развлечение с друг от същата или по-висока категория без промяна на цената или замяна на транспортно средство с друго от същата или по-висока категория или класа не се счита за значителна промяна на договора.
 1. Анулации и неустойки

В случай на анулация на пътуването и прекратяване на договора от страна на ПОТРЕБИТЕЛЯ, ТУРОПЕРАТОРЪТ удържа следните неустойки:

 1. Условия за анулаци при пътуване в чужбина:
  • до 60 дни преди датата на пътуването – без неустойки;
  • от 59 до 30 дни преди датата на пътуването – размера на депозита;
  • от 29 до 20 дни преди датата на пътуването – 50% от стойността на пътуването;
  • от 19 до 14 дни преди датата на пътуването – 80% от стойността на пътуването;
  • по-малко от 14 дни преди датата на пътуването – 100% от общата стойност на пътуването;
 2. При пътуване в страната:
  • до 20 дни преди датата на пътуването – без неустойки;
  • от 19 до 14 дни преди датата на пътуването – в размер на депозита;
  • от 13 до 7 дни преди датата на пътуването – 100% от общата стойност на пътуването;
 1. Рекламации и спорове
 • В случай, че по време на пътуването се установят факти на неизпълнение или неточно изпълнение на условията на настоящия договор, ПОТРЕБИТЕЛЯТ се задължава незабавно в писмена форма да уведоми доставчика на услугите и ТУРОПЕРАТОРА с оглед своевременно предприемане на мерки, които удовлетворяват всички заинтересовани страни. В случай, че претенциите на ПОТРЕБИТЕЛЯ, свързани с качеството на предоставяната услуга, не могат да бъдат удовлетворени на място, ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да предяви надлежно оформена рекламация към ТУРОПЕРАТОРА в писмен вид в срок не по-късно от 3 дни след края на пътуването. ТУРОПЕРАТОРЪТ се задължава в срок от 30 дни след получаване на рекламацията да даде своето становище по нея.
 • Всички спорове по изпълнение на настоящия договор ще се решават с взаимно съгласие на страните. В случай, че съгласието не може да бъде постигнато, те ще се отнасят за разглеждане до компетентен български съд.
 1. Други
 • Всяка от страните може да поиска изменение или да прекрати договора във връзка със съществени изменения на обстоятелствата, при които е бил сключен договора.
 • Споразумение за изменение или уведомление за прекратяване на договора се извършва в писмена форма.
 • При изменение на договора задълженията на страните се запазват в изменен вид. При прекратяване на договора задълженията на страните се прекратяват след уреждане на финансовите взаимоотношения.

Настоящият договор се подписва в два еднообразни екземпляра по един за всяка от страните и влиза в сила от датата на подписването.

ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА КОНФИДЕНЦИАЛНОСТ

Варна Турист Сервиз ООД изготви настоящата декларация за конфиденциалност, за да удостовери обвързаността на нашата компания с принципите за конфиденциалност на личната информация.

Ние екипът на www.bghoteli.eu се ангажираме да запазим конфиденциалността на информацията за Вашите лични данни, която ни предоставяте. Искаме да подчертаем, че информацията събрана за Вас чрез www.bghoteli.eu е насочена предимно за вътрешна употреба. Ние не предоставяме събраната информация на трети страни с цел директен маркетинг, освен ако нямаме изричното Ви разрешение.

Информацията, получена от Вас ни дава възможност да ви предложим съобразно натрупания вече опит продукти и услуги съобразени с Вашите нужди и интереси. При анализ на данните за операциите в сайта, когато това е възможно се избягва правенето на връзка с идентифицираща лична информация. Съхраняваме предоставената от Вас информация в обезопасена софтуерна среда.

Вярваме, че Вие трябва да можете да контролирате какво количество информация получаваме от Вас. Затова, там където това е възможно сме Ви дали избор да дадете минимална или максимална персонална информация.

Варна Турист Сервиз ООД – туроператорът обработващ всички заявки за резервации е регистриран като администратор на лични данни към Комисията за защита на личните данни.

Вярваме, че с тази кратка декларация за нашето принципно отношение към конфиденциалността, ще заслужим Вашето доверие.

 

 

 

Share This