Луксозната къща за гости се намира в Стара планина на 12 км от Габрово в Архитектурно-Историческия Резерват - село Боженци, в идеален център на селото, до самият мегдан и е удобно място за настаняване
Шарлопова къща, Боженци
Шарлопова къща, Боженци
Шарлопова къща, Боженци

Изхранване:
ОВ

Шарлопова къща

Шарлопова къща, Боженци на супер цени за незабравима почивка, промоции за уикенда

Желаете ли изискан лукс, елегантна обстановка сред тихо място в природата? Заповядайте в къща бутик Шарлоповата къща!

Шарлопова къща, Боженци, България
GPS координати:
42.8728 / 25.4247

ВИЖ НА КАРТАТА

ЕКСТРИ И УСЛУГИ ЗА Шарлопова къща, Боженци

wi-fi интернет
Джакузи
паркинг
Сауна

Шарлопова къща, Боженци

На 40 километра от Велико Търново и на 16 километра от Габрово ще откриете райско кътче - Архитектурно-исторически резерват - село Боженци, където можете да избягате от динамичното ежедневие, да вдишате с пълни гърди свежия въздух на Габровския Балкан или да се потопите в атмосферата на автентичните еко-къщи, тесни калдаръмени улички и да си изберете местен еко-маршрут - до Дряново, Трявна, по Римски път до Габрово, Соколски манастир и други.

Желаете ли изискан лукс, елегантна обстановка сред тихо място в природата? Заповядайте в къща бутик Шарлоповата къща! Луксозната къща за гости се намира в Стара планина на 12 км от Габрово в Архитектурно-Историческия Резерват - село Боженци, в идеален център на селото, до самият мегдан и е удобно място за настаняване независимо от сезона и времето. Сградата добре се отоплява с парно на пелетна система и допълнителни конвектори и може да приема гости и в по студени планински периоди.

Къщата се отдава както цяла, така и на отделни стаи и разполага с 8 места.
Първият етаж от къщата е за общо ползване и предлага на разположение просторна всекидневна стая, голяма трапезария и напълно оборудвана кухня. Дневната разполага с уютна отворена камина, удобна мека мебел с маса, голям телевизор, DVD и друга техника. От дневната може да преминете в трапезария с масивна маса за 12 души и изцяло оборудвана кухня за самостоятелно ползване: готварска печка, котлони, аспиратор, голям хладилник, кафе машина, диспенсър с минерална вода, микровълнова, вградена миялна машина и необходимите съдове и консумативи. Тук винаги може да си направите ароматно кафе, осигурено от домакините.

Вторият етаж се състои от 4 уютни спални помещения, снабдени с безплатни тоалетни принадлежности.
В двора на къщата се намира малката сграда тип “Плевня”: тук на разположение на гостите е 8-местно джакузи и сауна. При наемането на отделни стаи ползването на сауна и джакузи се заплаща допълнително (заявява се предварително при резервацията).

Актуални цени за Шарлопова къща

Коментари и оценка за
Шарлопова къща, Боженци

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В БОЖЕНЦИ

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This