Хотел Шато де берже - хотели от БГ Хотели
Хотел Шато де берже - All Inclusive оферти от БГ Хотели
Шато де берже - хотели от БГ Хотели
Шато де берже - All Inclusive оферти от БГ Хотели
Шато де берже - спа хотели на планина от БГ Хотели

Изхранване:
ВВ

Хотел Шато де Берже

хотел Шато де Берже в Овчарово

Хотел Шато де Берже се намира в с. Овчарово, община Търговище в местността Урумово Лале.

Hotel Chateau des Bergers, Търговище,, България
GPS координати:
43.1858 / 26.648

ВИЖ НА КАРТАТА

ЕКСТРИ И УСЛУГИ ЗА Хотел Шато де Берже, Овчарово

wi-fi интернет
бар
Джакузи
парк
паркинг
Парна баня
Сауна
СПА център

Хотел CHATEAU DES BERGERS се намира в с. Овчарово, община Търговище в местността Урумово Лале. Хотелът разполага с 38 места за настаняване, от които 3 студия и 16 двойни стаи. Всяко от студията е със уникален интериор, това ги прави подходящи за всеки вкус. За най-добрата почивка ще се погрижат специалистите от ресторанта и спа центъра на хотел Шато де Берже. Ако търсите спокойно и уютно място, съчетано с лукса, който заслужавате хотел CHATEAU DES BERGERS е правилното място за Вас и семейството Ви!

За Вашето спокойствие ще се погрижи екипът от специалисти на хотела. За да можете да се насладите изцяло на Вашата почивка, ресторантът е на разположение, както функциониращ СПА център със сауна, парна баня и джакузи. Винарната произведе първата си реколта от 100 000 бутилки през 2014 година, което прави хотелa подходящ за срещи на сомeлиери или обикновени любители на доброто вино. Използваните от нас лозови насаждения са Мерло, Каберне фран, Каберне совиньон, Пино ноар,Шардоне и Совиньон блан. Атмосферните условия в района на гр. Търговище са благоприятни за тези сортове.  Ако търсите подходящо място за тиха и спокойна почивка изберете хотел Chateau des Bergers!

За Вашия уют всяка стая в хотел “Chateau des Bergers” разполага с:

  • LCD телевизор
  • кабелна телевизия
  • достъп до Интернет-безплатно
  • минибар
  • индвидуално контролиран климатик.

Ресторантът на хотела разполага с 80 места. Насладете се на неповторимата кухня в една изискана и уютна обстановка. Голямо разнообразие от предлагани гозби. Световно известен готвач обсужващ, всички нужди на клиентите на хотела и ресторанта Chateau des Bergers. Подходящ е за организиране на сватбени тържества, фирмени партита и други официални събития:

  • Ресторанът предлага съвременна европейска кухня. Ресторантът работи за Вас ежедневно от 08.00 до 23.00часа
  • Барът работи всеки ден от 12.00 до 23.00часа
  • Закуската се предлага от 08.00 – 10.00 часа. При ранен час на отпътуване, можем да приготвим сух пакет за закуска, като за целта трябва да предупредите предния ден на рецепция до 21:00ч.

 

Винарната на хотела е основана на големия опит на г-н Пол Борд – френски винопроизводител, добре известен с производството на вина от най-високо качество във Франция – региона на Бордо.

Използваните от нас лозови насаждения / Мерло,Каберне фран, Каберне совиньон, Пино ноар,Шардоне и Совиньон блан/, отглеждани именно в този район и внимателно подбрани ,за да може точно на тези места максимално да се реализира богатството и великолепните  вкусови качества на дадените сортове грозде.

Оборудването, което използваме е френско и италианско на фирмите „ Шалвиняк ”, „ Еновената ” и „ Енос” е последната дума на техниката и ни позволява да произвеждаме около 100 000 бутилки вино ежегодно.

 

Забележителности в близост до хотела:

  • С.Овчарово- енолитна култова праисторическа сцена. Има добре поддържана джамия в центъра на селото и чешма до нея с арабски мотиви. Основна религия – ислям. Над язовира има неразкопана крепост Калето. Селото се намира на 13 km от гр.Търговище.
  • Древния град Месионис – Крумово кале.
  • Стария квартал Вароша в гр.Търговище.
  • С.Момино- в селото се намира историческия паметник Къз Ана Теке.Мястото е почитано от изповядващите исляма, но е известно повече като казълбашко култово място.Представлява тухлена сграда, в която е гробът на светицата.
  • Исторически музей- Търговище.
  • Велики Преслав.
  • Еко пътека от х.Младост до х.Патлейна.

Актуални цени за Хотел Шато де Берже

Коментари и оценка за
Хотел Шато де Берже, Овчарово

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ВИЖ ДРУГИ ХОТЕЛИ В ОВЧАРОВО
СПЕЦИАЛНИ ОФЕРТИ ЗА ПОЧИВКА В ОВЧАРОВО

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В ОВЧАРОВО

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This