Хотел Шанс 2, София снимка двойна стая
Хотел Шанс 2, София снимка апартамент
Хотел Шанс 2, София снимка

Изхранване:
ОВ

Хотел Шанс 2

Хотел Шанс 2 - София хотели с телефони и адреси за резервации

Хотел Шанс 2 се намира в гр. София, ул. Кирил и Методий 96, близо до Халите, недалеч от Централна гара и Централна автобусна гара, метро станция, банки, магазини, ресторанти, барове и казина

Шанс-2, ул. „Св. Свети Кирил и Методий, София, България
GPS координати:
42.7031 / 23.3223

ВИЖ НА КАРТАТА

Разположен в реставрирана сграда от 19-ти век, хотел Шанс 2 се намира точно до булевард Мария Луиза и на по-малко от 1 километър от катедралата Александър Невски. Слънчевите стаи със самостоятелни бани са в близост до ресторанти и барове и са оборудвани с климатик и кабелна телевизия.

Безплатен Wi-Fi достъп, както и безплатни карти на града са на разположение в лобито на хотела. Рецепцията е отворена денонощно, а персоналът може да уреди автомобили под наем и перални услуги при поискване. Сешоар, уреди за гладене, електрическа кана или тостер са на разположение безплатно на рецепцията.

Метростанция Сердика, обслужваща линия М1, е само на 500 метра. Синагогата в София е само на 5 минути пеша надолу по улицата. Трамвайни и автобусни спирки ще намерите в непосредствена близост, а Централна гара София и Централната автогара са на 900 метра.

Актуални цени за Хотел Шанс 2

Коментари и оценка за
Хотел Шанс 2, София

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В СОФИЯ

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This