Хотел Филипополис Пловдив снимка фасада

Изхранване:
ОВ

Хотел Филипополис

Хотел Филипополис в Пловдив

Хотел Филипополис е открит през април 2005 година. Подходящ е за всички почитатели на тишината, отпускащия уют, специалното отношение към гостите и качественото обслужване. Има конф. зала

Philipopolis, Plovdiv, Bulgaria
GPS координати:
42.1717 / 24.7544

ВИЖ НА КАРТАТА

ЕКСТРИ И УСЛУГИ ЗА Хотел Филипополис, Пловдив

wi-fi интернет
бар
конферентна зала
паркинг

Хотел Филипополис е открит през април 2005 година. Подходящ е за всички почитатели на тишината, отпускащия уют, специалното отношение към гостите и качественото обслужване.

Разположен е в близост до Международния панаир, централната и търговската част на града, което го прави изключително удобен за гостите и участниците в изложенията.
Раздвижената и нестандартна архитектура и внесената лекота в интериора, придават изисканост и изтънченост на обстановката. Гостите могат да се насладят на картините на изтъкнат пловдивски живописец и на свежата атмосфера, създадена от множество цветя и декоративна зеленина.

Хотелът разполага с ресторант и безплатен паркинг. Ресторантът очарова клиентите си с уют, безупречно обслужване и богато меню, съчетаващо традиционни български ястия и изтънчени специалитети, колекция от български вина и разнообразие от алкохолни и безалкохолни напитки.

Екипът на ресторанта е квалифициран за професионална организация и провеждане на сватби, семейни събития и абитуриентски балове.

Хотелът предлага настаняване в стаи и апартаменти, обзаведени с любов и внимание към детайла и съобразени с изискванията на пътуващия бизнесмен.

Всяка стая или апартамент са обзаведени по съвременен дизайн и разполага с климатик, сателитна телевизия, мини бар, директен телефон с международно избиране, безжичен интернет.

Предлага се и настаняване в стаи за непушачи.

Хотелът предлага конферентна зала, ресторант и др.

Актуални цени за Хотел Филипополис

Коментари и оценка за
Хотел Филипополис, Пловдив

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В ПЛОВДИВ

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This