Изхранване:
ОВ

Хотел Феникс

семеен хотел Феникс в Чепеларе

Хотел Феникс в Чепеларе е семеен хотел предлагащ изгодни цени и супер условия за ски почивка или летен отдих през горещите дни.

Хотел Феникс, Чепеларе, България
GPS координати:
41.7235 / 24.6861

ВИЖ НА КАРТАТА

Хотел Феникс, Чепеларе се намира в сърцето на град Чепеларе. Идеално място за ски-туризъм в близост до ски център Мечи чал и на 7 км. от курортен комплекс Пампорово. Много удобен и за летен туризъм, с прохладен климат през летните месеци и близостта си до природни феномени като Чудни мостове, Ягодинска пещера, Дяволско гърло, Триградско ждрело и други красиви места в Родопа планина.

Хотел Феникс разполага с 30 места за настаняване, разпределени в двойни, тройни стаи и мезонет, оборудвани с кабелна телевизия, безжичен интернет и самостоятелна баня. На разположение на гостите е механа с 50 места, в която може да се насладите на традиционната родопска кухня и гостоприемство, в уютна обстановка.

Разположен в централната част на град Чепеларе, от хотела се открива уникална гледка към планината. Тук може да се насладите на спокойствие в съчетание с чист въздух, не само през зимните месеци, но и през слънчевите летни дни.

Актуални цени за Хотел Феникс

Коментари и оценка за
Хотел Феникс, Чепеларе

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В ЧЕПЕЛАРЕ

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This