Цени от:
23 лв.

Изхранване:
ОВ

Хотел Фамилия

Хотел Фамилия в гр. Трявна

Семеен хотел Фамилия в Трявна е страхотно местенце за Вашата спокойна почивка сред планина и природа. Построен комфортно и стилно, предразполага към истински релакс и приятна почивка.

Семеен хотел "Фамилия", Трявна, България
GPS координати:
42.8668 / 25.4925

ВИЖ НА КАРТАТА

ЕКСТРИ И УСЛУГИ ЗА Хотел Фамилия, Трявна

wi-fi интернет
бар
парк
паркинг

Семеен хотел Фамилия в Трявна е страхотно място за Вашата почивка сред планина и природа. Построен комфортно и стилно, предразполага към истински приятна ваканция.

Хотел Фамилия в Трявна е тризвезден и във всяка стая и апартамент има климатик, телевизор с кабелна телевизия, телефон, безжична безплатна интернет връзка. Апартаментите са оборудвани с мини- бар, а клиентите ни ползват безплатен рум-сървиз. При продължителен престой правим отстъпка от цената на стаите.

Към хотела, за гостите ни и за посетителите на града, работят кафе- бар `Фамилия` и ресторант `Едно време`, обезпечени с безплатен достъп до безжичен интернет. В семеен хотел `Фамилия` ще усетите гостоприемството на балканджии и традициите в качественото обслужване.
Менюто в ресторант `Едно време` е интересно, богато и разнообразно. Тук можете да вкусите специалитети от пъстърва, сафрид, лефер, цаца, сьомга. Препоръчваме Ви да опитате нашите кулинарни предложения, взаимствани от тревненската традиционна кухня.

Във винения лист ще намерите най-добрите български вина, а на ценителите на виното ще предложим качествени вина от Италия, Франция, Испания, Германия и Австрия, Калифорния, Аржентина и Чили, Нова Зеландия и Австралия, Южна Африка.

Атмосферата в ресторант `Едно време` носи духа на възрожденска Трявна, пресъздадена с интересни снимки на знакови за града сгради и забележителности от ХІХ и началото на ХХ век. От фотоси на най- личните представители на населението на възрожденския ни град и известни в миналото тревненски фамилии, е видно традиционното за времето мъжко и дамско облекло.

За гостите на хотела правим 10% отстъпка от цените на ястията в ресторанта. Такава отстъпка предоставяме и при организиране на тържества и мероприятия за групи над 20 човека.

Всеки делничен ден предлагаме обедно меню със супи, готвени ястия, скара и десерти- на ниски цени, приготвени вкусно и поднесени бързо.

Актуални цени за Хотел Фамилия

Цени 2020 г. 

Настаняване 1 нощувка
Единична стая 40 лв.
Единична стая - гледка към общината 45 лв.
Двойна стая 46 лв.
Двойна стая - гледка към общината 56 лв.
Стандартен апартамент 70 лв.
Луксозен апартамент 99 лв.
Допълнително легло 15 лв.

Цените са на помещение, на ден и включват:

  • 1 нощувка

 

Цената при наемане на апартамент е валидна при настаняване на двама възрастни и едно или две деца до 6,99 год. възраст.

 

Трети/четвърти възрастен човек, настанен на допълнително легло (разтегателен диван) в апартамент, заплаща по 15 лв. за нощувка!

Туристически данък – 0,65 лв.

Туристическа застраховка – 0,24 лв.

Туристическите такси и застраховки са включени в цената на стаята и се заплащат за човек/нощувка.

Обявените цени са с ДДС.

 

Посочените цени не важат за официални празници и почивни дни.

Коментари и оценка за
Хотел Фамилия, Трявна

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В ТРЯВНА

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This