Хотел Фаворит, София снимка стая
Хотел Фаворит, София снимка ресторант

Изхранване:
ОВ

Хотел Фаворит

хотел Фаворит, улица „княз Борис I“, София, България
GPS координати:
42.7069 / 23.3217

ВИЖ НА КАРТАТА

Новият хотел Фаворит е разположен на тиха улица в центъра на София. Намира се на близко разстояние пеша от централната автогара и жп гара и на 200 м от метростанция Лъвов мост. Разстоянието до площад Независимост е 1.2 км., а до летище София е 11 км.
Наблизо са основните културни обекти и административни институции на столицата, както и всички главни търговски улици.

Обстановката в хотела е топла и уютна, стаите и апартаментите са удобни и елегантно обзаведени и дават възможност за пълноценна почивка. Предоставени са всички необходими удобства - безплатен Интернет, LCD телевизори, мини бар, румсървиз, централно отопление, индивидуални климатици и др.
За допълнително удобство на бизнес–клиентите на хотела в лоби-бара е обособена бизнес-зона с безплатен интернет и с възможност за ползване на пълен набор от офис-техника.
Ресторантът на хотела е стилен и романтичен. В него се предлагат традиционни български ястия и специалитети от интернационалната кухня, които успяват да задоволят и най-изискания вкус. Тук можете да организирате както бизнес-закуска, обяд или вечеря, така и провеждането на групови мероприятия като балове, коктейли и други лични празненства.

Хотел Фаворит предлага за настаняване 19 стаи и 5 апартамента – оборудвани така, че да отговорят на всички изисквания и предпочитания на гостите.
Във всички апартаменти има разтегателен диван, а в повечето стаи – разтегателен фотьойл, които могат да се ползват като допълнително легло. Във всяка стая има самостоятелна баня. Настилката е от негорим мокет, а завесите са изолиращи светлината - тип Black out. Леглата са комфортни, с анатомични матраци. В някои стаи и във всички апартаменти има директна телефонна линия.

СТАИ КЛАСИК
Стилни класически двойни стаи, всичките със самостоятелна тераса, като една от стаите е оборудвана и за хора в неравностойно положение. В някои от стаите има възможност и за допълнително легло.

СТАИ ЕЛЕГАНС
Стаи, подходящи за настаняване на двама души на две отделни легла или на спалня king-size, отличаващи се със своята неповторима атмосфера и галещ сетивата интериор. Този тип стаи разполагат с обособен кът с масичка и удобни кресла, както и с вана в банята.

СТАИ ФАВОРИТ
Просторни стаи с голяма спалня, всяка от които разполага със самостоятелна тераса и баня с вана. Възможно е настаняване и на трети човек. Всички те са оборудвани и обзаведени така, че лесно да се превърнат във Вашите стаи ФАВОРИТ.

АПАРТАМЕНТИ КОМФОРТ
Два апартамента, разположени на пети и шести етаж, изключително функционални и уютни, разполагащи с вана в банята. Предимство на тези апартаменти е, че осигуряват относителна самостоятелност на гостите, чрез отделените с коридор стая и дневна.

БИЗНЕС АПАРТАМЕНТ
Този апартамент е изключително атрактивен за гости с по-дълъг престой или за бизнес туристи. На Ваше разположение са стая и дневна, баня с вана, кът с работно бюро, както и голяма тераса.

ПАНОРАМЕН АПАРТАМЕНТ
Единствен на етажа, целият заобиколен от тераси, апартамент „Панорама” ще Ви остави без дъх с впечатляващата си панорамна гледка към града и планината Витоша.
Красив и неповторим, с кокетна спалня и уютен кът с мека мебел в дневната, този апартамент е сякаш създаден за Вашите специални поводи.

АПАРТАМЕНТ ХАРМОНИЯ 
Светъл, артистичен и уютен, това е двустаен апартамент, който ще отговори на очакванията Ви за спокойствие и хармония.
За Ваше удобство в апартамента има два телевизора – по един в спалнята и в хола, два гардероба, TV шкаф и мини-бар, както и директна телефонна линия, Интернет, климатик с индивидуално регулиране и електронна заключваща система на входната врата.

Актуални цени за Хотел Фаворит

Коментари и оценка за
Хотел Фаворит, София

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В СОФИЯ

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This