Хотел Тракиец, с. Житница хотел - снимка
село Житница
Хотел Тракец, с.Житница двойна стая - снимка

Цени от:
43 лв.

Изхранване:
ВВ

Хотел Тракиец

Хотел Тракиец - с. Житница вили и къщи с телефони и адреси

СК Тракиец се намира до село Житница в близост до Пловдив и предлага с условия за конна езда и релакс почивка.

Конна база "Тракиец", България
GPS координати:
42.3742 / 24.7089

ВИЖ НА КАРТАТА

ЕКСТРИ И УСЛУГИ ЗА Хотел Тракиец, с. Житница

wi-fi интернет
Джакузи
Открит басейн
СПА център

Спортен комплекс Тракиец, Житница е спортен комплекс, създаден както за приятелите на конния спорт, така и за всеки, който търси място за почивка от шумния град.В началото на месец юли 2015г. СК „Тракиец“ откри и новото си хотелско крило с конферентна зала, открит еко басейн, детски басейн и джакузи, атракциони за деца, парк със зелени площи за отдих и почивка.Комплексът се намира в непосредствена близост до с. Житница, на 30 км. северно от гр. Пловдив, и е модерно оборудван за любителска и професионална конна езда.

 

Ресторант Тракиец изкушава с интересно меню, с вкусни и разнообразни специалитети, приготвени от майстори готвачи с много любов и професионализъм. Ресторантът  е изключително подходящ за организиране на мероприятия от корпоративен или личен характер-тийм билдинги, фирмени обучения, рождени дни, сватби. Ресторантът разполага със 100 места в основния салон, 24 места на верандата и 30 места в лятната градина.

Във винарната на СК ”Тракиец” имате възможност да дегустирате избрани вина в съчетание с гурме ястия. Залата е с капацитет до 40 места и е подходяща за частни корпоративни и лични мероприятия. *Дегустацията става с предварителна резервация.

За вашата пълноценна почивка на разположение е Релакс центъра на СК „Тракиец“. В уютната обстановка може да се насладите на възстановяващи процедури – джакузи, парна баня и сауна. Гарантираме Ви незабравимо преживяване, специално отношение и много положителни емоции.

Басейнът на СК”Тракиец” - най-новото място за летни емоции и разхлада в горещите дни. Новият външен басейн е с размери 8.00/20.00м, с детски басейн и зона с джакузи. От три от страните басейнът прелива в езеро. Тази зона е декорирана с камъни и множество фонтани. Така се предлага на посетителите възможността да плуват в басейна, заобиколени от своеобразно езеро.През тъмната част на денонощието декорацията се допълва от различни цветове около водните ивици, които придават спокойствие на всички, избрали „Тракиец” за разходка през седмицата или съботно-неделно забавление. Това решение е уникално за България и допълни колорита на целия комплекс.

 

Лятната градина и детски кът - Зоната около водните атракциони незабележимо e разделена на няколко кътчета. До мястото за шезлонгите е летният бар, а до него е детската площадка за забавление на малчуганите. Подредена е така, че децата да бъдат максимално защитени от наранявания при евентуални падания по време на игра. Родителите могат спокойно да се насладят на гурме специалитетите, докато децата им се забавляват в детския кът. Площадката е разположена в непосредствена близост до ресторанта и е оборудвана с игрушки за деца от всякаква възраст. В лятната градина пък са разположени три беседки, декорирани с ефирни пердета. Там уединението е стопроцентово!

Конната база разполага с открит и закрит манеж и 36 добре поддържани бокса за коне. Предлагаме уроци и курсове по езда за деца и възрастни. В компанията на инструктор може да се насладите на разходка сред природата, а за вашето спокойствие ще се погрижи екип от професионалисти. Условията в пансиона за конете са съобразени с нуждите им и гарантират тяхната безопасност. Ветеринарен лекар е на разположение по всяко време, за да полага необходимите грижи.

За спокойната ви и пълноценна почивка СК „Тракиец“ разполага с хотелска част с 20 стаи лукс с гледка към басейна, 9 двойни стаи, 5 студиа и 2 апартамента. Във всяка от стаите има кабелен и безжичен интернет, телефон, кабелна телевизия, мини бар и рум сервиз.

В ресторанта с капацитет от 100 места винаги може да похапнете вкусно след приятната и уморителна езда или продължителното плуване в приятните води на басейна, а във винарната- да дегустирате избрани вина. На ваше разположение също са фитнес залата на комплекса и релакс центърът, предлагащ джакузи, парна баня и сауна.

Ако търсите подхдящо и различно място за организиране на тийм билдинг, фирмени обучения, както и лични мероприятия, не се колебайте да се свържете с нас.

СК Тракиец е с капацитет за настаняване 100 души. Комплексът разполага с 20 стаи лукс с гледка към басейна, 9 двойни стандартни стаи, 5 студиа и 2 апартамента. Всички стаи са климатизирани, разполагат с  безжичен интернет, телефон, LCD телевизор, мини бар, сешоар и панорамна тераса.

Стандартна стая-разполага с две единични легла, които при желание на гостите могат да бъдат събрани.Предоставя се и за единично ползване. Максималното настаняване в стаята е за трима възрастни или двама възрастни и едно дете, третият човек е на допълнително легло (кошара за бебета), което се поставя в стаята при предварителна заявка.От гледна точка на комфорта и сигурността на гостите, не се допуска настаняване на трима човека плюс бебе, като се препоръчва по-голям тип помещение.
*Цената е за настанени двама възрастни, при всеки допълнително настанен човек се доплаща по посочените в таблицата за допълнително настаняване цени.

Стая лукс – Представлява едно по-голямо от стандартната стая помещение, разполага с две единични легла или една спалня и едно допълнително легло под формата на разтегателен фотьойл. С гледка към еко басейна. Предоставя се и за единично ползване. Максималното настаняване в него е за трима възрастни или двама възрастни и едно дете. От гледна точка на комфорта и сигурността на гостите, не се допуска настаняване на трима човека плюс бебе, като се препоръчва по-голям тип помещение.
*Цената е за настанени двама възрастни, при всеки допълнително настанен човек се доплаща по посочените в таблицата за допълнително настаняване цени.

Студио-Представлява едно по-голямо помещение от стаята лукс, състой се от хол с кът за сядане с двоен разтегателен диван и спалня. С гледка към еко басейна. Максималното настаняване е за двама възрастни с две деца до 12 години или трима възрастни.
*Цената е за настанени двама възрастни, при всеки допълнително настанен човек се доплаща по посочените в таблицата за допълнително настаняване цени.

Апартамент – Състои се от две преходни помещения – хол с кът за сядане с двоен разтегателен диван и спалня. Максималното настаняване е за двама възрастни с две деца до 12 години или четири възрастни.
*Цената е за настанени двама възрастни, при всеки допълнително настанен човек се доплаща по посочените в таблицата за допълнително настаняване цени.
*Бебешка кошара с матраче за най-малките ни гости се предоставя безплатно във всички помещения при желание и заявка от клиента.

Актуални цени за Хотел Тракиец

Цени от 15.06.2019 г.

Двойно настаняване Единично настаняване
неделя - четвъртък петък и събота неделя - четвъртък петък и събота
Стандартна стая 86 лв. 98 лв. 70 лв. 80 лв.
Стая лукс 106 лв. 118 лв. - -
Студио 116 лв. 130 лв. - -
Апартамент 136 лв. 150 лв. - -

Цената включва:

  • нощувка,
  • закуска,
  • басейн,
  • външно и вътрешно отопляемо джакузи,
  • финландска сауна,
  • парна баня,
  • топли релакс легла ,
  • фитнес,
  • организиран тур в конната база,
  • паркинг,
  • интернет,
  • туристическа
  • застраховка, курортна такса и 9% ДДС.

 

Допълнителни условия: 

  • Деца до 2год. се настанвар безплатно
  • Деца от 2год. до 11,99год. заплащат допълнително 25,00лв
  • Деца над 12год. или трети възрастен заплащат по 40,00лв на вечер
  • *Цената на апартамента е за двама възрастни и едно дете до 12год

 

Анулации, промени по резервации и неявяванане:

  • Повече от 7 дни от датата на пристигане 0% от стойността на стаите;
  • Между 7ия и до ден преди пристигането 50% от стойността на стаите;
  • Анулиране на деня или непристигане се заплаща 100 % от стойността на стаите.

Коментари и оценка за
Хотел Тракиец, с. Житница

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ВИЖ ДРУГИ ХОТЕЛИ В С. ЖИТНИЦА
СПЕЦИАЛНИ ОФЕРТИ ЗА ПОЧИВКА В С. ЖИТНИЦА

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В С. ЖИТНИЦА

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This