Хотел Танне - Банско снимка хотел
Хотел Танне - Банско снимка хотел
Хотел Танне - Банско снимка стая
Хотел Танне - Банско снимка басейн
Хотел Танне - Банско снимка камина

Изхранване:
ВВ

Хотел Танне

Хотел Танне - Банско цени и оферти, снимки, мнения, карта хотели, ранни записвания 2018

Хотел Танне е разположен в подножието на Пирин планина в южната част на един от най-красивите български ски курорти – Банско, на около 300 м от хотела е ски лифта.

Хотел Танне, Банско, България
GPS координати:
41.8275 / 23.4845

ВИЖ НА КАРТАТА

ЕКСТРИ И УСЛУГИ ЗА Хотел Танне, Банско

wi-fi интернет
детски кът
Закрит басейн
паркинг
Парна баня
Сауна
сейф
СПА център
турска баня
Фитнес

Хотел Танне е разположен в подножието на Пирин планина в южната част на един от най-красивите български градове – Банско. Кабинковият лифт до пистите е на 300 метра от хотела, а до центъра на града се стига за 10 минути пеша. Автогарата и жп гарата са на 2.5 км от хотела.

Хотелът разполага с ресторант в национален стил, носещ духа на местните традиции. Тук предлагаме специалитети от българската и европейска кухня, богат избор на напитки и жива музика. Уютна сладкарница, с тераса и прекрасен изглед към планината, в която сервираме и закуската на нашите гости. Виенската сладкарница е стилно и спокойно място за срещи и отмора. Менюто е богато – торти, сладкиши и кремове – собствено производство, сокове, кафе, чай, безалкохолни напитки. Тук може да се насладите на вкусните произведения на нашите майстори сладкари.
Лоби-барът е в близост до рецепцията и е оборудван с мултимедия и голям екран, е уютно място за срещи и разговори с питие и любимо място на феновете на футбола и Формула 1. Градината е любимо място за гостите на хотела. Тя разполага със 70 места.
Мостчетата и каменните пътеки сред живописна зеленина заедно с беседката и масите на чист въздуха придават на градината неповторима атмосфера. Фитнесът на хотел Танне е оборудван с професионални уреди с марката "PRECOR" и предлага приятна обстановка с телевизор, огледала и аудио озвучаване.
Уредите са оборудвани с компютърни кардио-системи, които отчитат времетраенето на заниманието, пулса, изразходваните калории и всеки клиент може сам да избере нивото на натоварване в зависимост от здравословното си състояние, възраст, тегло и целите, които си поставя. Басейнът в хотела е закрит, с размери 9 на 5 метра и дълбочина от 1.40 до 1.80 м.
Температурата на водата е 28 градуса по Целзий.
Хотелът разполага още със сауна и парна баня.

Хотелът разполага с 25 луксозно-обзаведени двойни стаи, които може да се ползват и за единично настаняване. В стаите на хотел Танне умело е съчетан самобитния български стил със съвременен лукс и комфорт, създаващи незабравима атмосфера, спокойство, удобство и уют.
Всички стаи разполагат с телевизор с кабелна телевизия, телефон за директна връзка, аудио-озвучаване, мини бар, сешоар, мини сейф, луксозна баня с вана и обслужване по стаите до 00:00 часа. Хотелът разполага с 5 апартамента, като 4 от тях имат камини.
Всеки един от тях има уютен хол с мека мебел, масичка, където може да се провеждат срещи, телевизор с кабелна и сателитна телевизия, DVD, аудио озвучаване, сейф, втори телевизор в стаята, луксозна баня с вана и тоалетна, втора тоалетна за гости, мини бар и обслужване по стаите до 00:00 часа. Хотелът разполага с два уютни мезонети, всеки от които има два етажа.

спа център, екскурзии

- За най-малките ни посетители също сме помислили – на тяхно разположение са детски кът с много играчки и игрална зала с електронни игри. В нея има и билярд, джаги, автомобилен симулатор, дартс и електронни игри, които могат да се ползват от всички гости на хотела. За децата има и детска площадка с пързалка в двора на хотела.

Актуални цени за Хотел Танне

Коментари и оценка за
Хотел Танне, Банско

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В БАНСКО

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This