Цени от:
94 лв.

Изхранване:
All

Хотел Съни Касъл

Хотел Съни Касъл в Кранево

Съни Касъл е новопостроен хотел в Кранево на брега на морето и разполага със СПА център, външен басейн и предлага All Inclusive.

Sunny Castle 4, Кранево, България
GPS координати:
43.3407 / 28.0677

ВИЖ НА КАРТАТА

Съни Касъл, Кранево е нов 4**** бутиков хотел със спа, който се намира на  брега на  живописното курортно селище. Хотела е разположен  на 50м. oт плажната ивица и всички стаи имат прекрасна гледка към морето.

Съни Касъл е съчетание от архитектура, стилно съвременно обзавеждане, Спа център и отлично обслужване и кухня,. Уникалното му местоположение в съчетанието на морски бриз и спокойствие, както и отличните условия за настаняване , ще превърнат почивката Ви в едно незабравимо преживяване.

Sunny Castle 4****  разполага с 62 стаи – единични, двойни, апартаменти и студиа, които предоставят всички удобства, както за релакс, така и за бизнес срещи, семинари, фирмени и семейни мероприятия. Стаите са дизайнерски обзаведени с елегантен декор и дискретен лукс. Всички стаи са с гледка към морето и предразполагат за спокойствие и релакс. Хотелът разполага с 62 помещение, от които 2 апартаментa, 3 фамилни апартамента, 2 студиа и 55 двойни стаи. За вашият комфорт и уют всяко помещение разполага с индивидуална климатична инсталация, LCD телевизор, кабелна телевизия, free WIFI, телефон в стаята, телефон в банята, мини бар, сейф, баните са с вана или душ кабина, сешоар, и халат за баня. Стаите са комфортни и просторни, варират между 25-30м2 Всяка от стаите има балкон с маса и столове , за да се насладите максимално на прекрасната гледка.

Допълнително на гостите се предлагат следните услуги: детска площадка, лоби бар, скай бар, ресторант, барбекю, достъп за инвалиди, 24ч., рум сервиз, гладене, пране , бебешки легла, чадър на плажа с шезлонг, трансфери, интернет, магазин за сувенири, велосипеди под наем, Rent a car, обмен на валута, плащане с карта, екскурзии, плажен волейбол и футбол.
Ресторант “Съни Касъл” е комбинацията от дизаин, уют, приятна атмосфера и изискана кухня .Ресторанта разполага със сто места на закрито и сто места на панорамна външа тераса с гледка към морето. Менюто ни ще Ви изкуши с разнообразни български и интернационални ястия, подбрани деликатно от нашите майстори готвачи – доверете им се! Не пропускайте да опитате нашето барбекю и пиците ни на пещ, както и домашно приготвените ни десерти. Ресторантът е подходящ за фирмени събития, партита, коктейли, семеени тържества и сватби.
SKY BAR: Невероятния ни SKY BAR, ще Ви отведе буквално в облаците. Страхотна гледка към цялата плажна ивица и морето, разнообразни, коктейли и детокс напитки ще Ви накарат да се почувствате страхотно.
Lobby Bar: Подходящо място за релакс, четене на книга, бизнес среща или за дегустация на различни аперативи и десерти в уютна обстановка. Разнообразието от десерти приготвени по домашна рецепта в съчетание с кафе или чай, са истинска наслада за сетивата.
СПА ЦЕНТЪР:
Външен басейн
- с капацитет 100м2 и дълбочина 1,50м. и Адаптиран напълно за нуждите на децата.

Джакузи – В джакузито ни с гореща вода може да се потопите и релаксирате с коктейл в ръка.

Парна баня - Водата е основен източник на живот- също и елексир, който ободрява, освежава ,подмладява и лекува.Тя изчиства тялото от токсини, засилва притока на кислород, подобрява кръвообръщението и не на последно място- поддържа кожата свежа и млада.

Турска баня - Турската баня ни пренася в света на Oриента, там където приказната героиня Шехерезада прекарва голям част от времето си сред приглушените звуци на леещата се вода. Влажните мраморни пейки и ароматни масла са предпочитан начин и сега за релаксация и отмора.

Сауна - Сауната има благоприятен ефект за повишаване на имунитета, детоксикация на организма, стимулира сърдечно съдовата система, подобрява функционирането на кожата и премахва главоболието и среса.

Шоков душ – Намира се в непосредствена близост до сауната и парната баня, за тези от вас които желаят да си вземат освежаващ душ.

Приключенски душ - Различните водни струи – от плътна хладна мъгла до тропическия дъжд на огромни капки, допълнени с различно цветово осветление, звукова система и неповторими аромати,ще Ви накарат да изпитате невероятно удоволствие Комбинацията от всичко това остава незабравими изживявания във всеки спа посетител.

Зона за релакс - В зоната ни за релакс може да се отпуснете след ползването на сауната, парната баня или басейна и да се насладите на приятна музика и спокойствие.

Масажи -  Насладете се разнообразни лечебни, ароматерапевтични и релаксиращи масажи. Постигнете пълен релакс , отпуснете тялото и прогонете стреса.

Изберете идеалната за вас терапия за лице и тяло от нашето разнообразие:

  • Ароматерапевтичен масаж
  • Антистрес масаж
  • Антицелулитен масаж
  • Лечебен масаж
  • Медена наслада
  • Поглезете тялото и душата и изберете подходящият за ваш масаж.

Фитнес зала - Възползвайте се от свободното си време и се отдайте на тренировка по време на вашата ваканция.Фитнес залата е обурудвана с най-новото поколение уреди, които гарантират качествено изпълнение на упражненията.
Козметичен салон - Погрижете се за вашия външен вид и настроение в нашият салон. Индивидуалният подход от нашият стилист и маникюристка ще Ви накарат да се почувствате неотразими.

детска площадка, детско отделение в басейна.

Актуални цени за Хотел Съни Касъл

ЛЯТО 2021 год. 

 

- 20% отстъпка от цените в таблицата,

валидна за ранни записвания до 29.04.2021 г. 

* НЕ се комбинира с екстрасите! 

 

Екстраси за безплатни нощувки: 

- 7=6, 8=7, 9=8, 10=9, 11=10, 12=11, 13=12, 14=12, 

валидни за пристигане до 15.06 и след 09.09.2021 

Настаняване

All Inclusive

01.05 - 19.06

07.09 - 31.10

20.06 - 09.07

28.08 - 06.09

10.07 - 27.08
Единична стая странично море 154 лв. 167 лв. 174 лв.
Единична стая централно море 163 лв. 178 лв. 195 лв.
Двойна стая странично море 118 лв. 125 лв. 136 лв.
Двойна стая централно море 125 лв. 136 лв. 148 лв.
Наем на студио /2+2/ 395 лв. 432 лв. 469 лв.
Наем на апартамент /2+2/ 417 лв. 452 лв. 491 лв.
Наем на фамилен апартамент /4+2/ 471 лв. 497 лв. 547 лв.

Цените са на човек за двойните стаи и наем на помещение за останалите и включват:

  • нощувка на All Inclusive,
  • ползване на шезлонг и чадът на басейна,
  • ползване на шезлонг и чадър на плажа,
  • фитнес,
  • интернет,
  • паркинг,
  • сейф в стаята,
  • курортна такса
  • тур. застраховка.

 

Намаления и доплащания:

  • Дете до 1.99 г. - безплатно, бебешка кошара по желания с предварителна заявка.
  • Дете 2-11.99 г. с един възрастен - 50% намаление от редовното легло.
  • Дете 2-11.99 г. с двама възрастни - заплаща 50% от цената на редовното легло.
  • При настаняване на един възрастен с две деца 2-11.99 г. - за първото дете се заплаща 50% от цената, а второто доплаща 33 лв. на ден /ранните записвания НЕ се прилагат върху доплащането от 33 лв./
  • Възрастен на доп. легло - 30% намаление от цената на редовното легло.

 

Условя за анулации и промени:

  • Безплатни анулации - до 14 дни преди датата на настаняване.
  • При промени след изтичане на срока на ранните записвания, резервациите се считат за нови и отстъпките отпадат.

Коментари и оценка за
Хотел Съни Касъл, Кранево

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В КРАНЕВО

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This