хотел Стари Времена - Асеновград снимка двойна стая
хотел Стари Времена - Асеновград снимка на апартамент

Изхранване:
ОВ

хотел Стари Времена

хотел Стари Времена - Асеновград хотели с телефон и адреси, карта

Централно разположен в стария исторически квартал на Асеновград, хотел Стари Времена съчетава в стилния си интериор традиционни български възрожденски елементи с елегантно обзавеждане.

ХОТЕЛ- МЕХАНА СТАРИ ВРЕМЕНА, Асеновград, България
GPS координати:
42.003 / 24.8723

ВИЖ НА КАРТАТА

Централно разположен в стария исторически квартал на Асеновград, хотел Стари Времена съчетава в стилния си интериор традиционни български възрожденски елементи с елегантно и модерно обзавеждане. Той предлага безплатен Wi-Fi интернет и а-ла-карт ресторант, който сервира български и интернационални ястия.

Всички стаи включват балкон с изглед към планината, дървени подове, както и направени по поръчка мебели. Стаите разполагат също с климатик, кабелна телевизия и самостоятелна баня с душ или вана.

Гостите на хотел Стари Времена могат да се хранят на открито в тучната градина или да прекарат спокойна вечер в хотела, край камината в традиционната механа в стар стил и да поръчат местни специалитети и вина. Гостите могат също да се разходят в околността или да посетят останките от Асеновата крепост, която се намира на 2 километра.

Срещу допълнителна такса се предлагат трансфери до летище Пловдив, което е на 15 километра. Автогарата и жп гарата в Асеновград са на 2 минути с кола, а Бачковският манастир се намира на 10 минути с кола. Осигурен е и безплатен частен паркинг.

два апартамента
- една двойна стая (лукс)
- седем двойни стаи
- две единични стаи
Всяка от стаите и апартаментите разполагат със собствена баня (санитарен възел и душ в стаите, санитарен възел и вана с тангетор в апартаментите), климатик, централно отопление, кабелна телевизия, мини бар,WI_FI безжичен интернет достъп, телефон.

Актуални цени за хотел Стари Времена

Коментари и оценка за
хотел Стари Времена, Асеновград

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

СПЕЦИАЛНИ ОФЕРТИ ЗА ПОЧИВКА В АСЕНОВГРАД

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В АСЕНОВГРАД

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This