Изхранване:
ОВ

Хотел Соната

Хотел Соната в Самоков

Соната е хотел в Самоков е комфортно разположен на тиха и спокойна улица в центъра на града. Хотел Соната се намира и в близост до к.к. Боровец, което го прави удобен за зимна ваканция и ски

хотел „Соната“, България
GPS координати:
42.3337 / 23.557

ВИЖ НА КАРТАТА

ЕКСТРИ И УСЛУГИ ЗА Хотел Соната, Самоков

wi-fi интернет
бар
детски кът
Джакузи
конферентна зала
парк
паркинг
Парна баня
Сауна
СПА център
Фитнес

Хотел Соната се намира на тиха уличка в центъра на град Самоков,само на 8 км от ски курорта Боровец и на 60 км. от София.

Хотелът е в близост до планински курорт Боровец го прави подходящ за ски туризъм през зимата и за романтични ваканции през лятото. Оттук Вие можете да изкачите връх Мусала и Седемте рилски езера,да отидете на минерален плаж в Белчин бани, на тенис в града, на голф в Ихтиман, на конна езда в резервата Авала,на риболов в язовир Искър,на екскурзия,организирана от нас по Ваш избор: до Рилския манастир,Благоевград, Мелник, Сандански, Пловдив, София и др.

Хотелът разполага с 8 двойни стаи /4лукс ,4стандартни/,2тройни ,1апартамент лукс с хидром.вана в банята и 1 апартамент с две отделни спални помещения, холче за хранене и баня с вана. Стаите са обзаведени стилно и предлагат много комфорт, топлина, уют и романтика. Всяка стая ползва самостоятелна баня и тераса с невероятно красив изглед към Рила. Три от стаите разполагат с баня с хидромасажна вана.При необходимост могат да се поставят допълнителни легла.

На разположение на гостите на хотела са още: ресторант с красива лятна градина, конферентна зала, фитнес, джакузи, парна баня, инфрачервена сауна, вътрешен охраняем паркинг, интернет.

Вашите деца могат добре да се забавляват на затревената детска площадка с люлки, пързалка и тенис на маса .

Актуални цени за Хотел Соната

Коментари и оценка за
Хотел Соната, Самоков

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В САМОКОВ

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This