Цени от:
55 лв.

Изхранване:
All

Хотел Созополи Стайл

Хотел Созополи Стайл на Созопол

Apart Complex Sozopoli, Sozopol, България
GPS координати:
42.4173 / 27.6962

ВИЖ НА КАРТАТА

ЕКСТРИ И УСЛУГИ ЗА Хотел Созополи Стайл, Созопол

wi-fi интернет
бар
детски кът
Открит басейн
паркинг
Фитнес

Комплекс Созополи, Созопол се намира на самия плаж, на 25 км. южно от летище Бургас, на 1,5 км. от Созопол. Созополи представлява комплекс от затоворен тип, с много зелени площи, което гарантира спокойствието на вашата почивка. Комплекса разполага с модерно обзаведени студия и апартаменти с една спалня.

Апартаментите са с луксозна и удобна дневна зона с кухненски бокс, някои разполагат с обособен кът за хранене. Всеки апартамент има собствена тераса, от която можете да се наслаждавате на завладяваща гледка.

Комплекса предлага на своите гости модерно оборудвана фитнес зала, богато снабден мини- маркет с кът за кафе. От външният асансъор можете да се любувате на вътрешната градина с дзен мотиви, каменна река и беседка за отдих. Във фоайето се намира лоби бара, както и просторна част с мека мебел.

Големият басейн с два плувни коридора по 25м. за желаещите да плуват, се намира до плажа има детска част и лагуна, където можете да се наслаждавате не слънчевите лъчи с коктейл в ръка. Около басейна са разположени и удобни шезлонги. В непосредствена близост до басейна е и сауната със стая за релакс и почивка. В бар- барбекюто до басейна можете да утолите жаждата си и да похапнете вкусна храна, докато седите под просторните шатри. Нашите гости могат да се възползват от широка гама релаксиращи и рекреативни услуги като- масажи с мед, шоколад, hot stones, солариум, фризъорски салон, козметични процедури, могат да се насладят на бар-джакузи. По- активните могат да се възползват от тенис корт, да се забавляват като играят тенис на маса, плажен волейбол и други забавни игри, които се намират на крачка от комплекса или да се възползват от златния пясък на плажа върху удобни шезлонги. За малките деца се организират специални анимационни програми. На територията на комплекса е разположен и детски пясъчник с люлки и пързалки, за да може Вашето дете да се забавлява до насита. На плажа можете да практикувате водни спортове- сърф, джет, кайт, яхта. Възползвайте се от услугите, които комплекса предлага и си направете разходка с лодка до устието на р. Ропотамо с пикник и риболов. За всякакви въпроси обърнете се към усмихнатите и отзивчиви служители на „Созополи”, които с радост ще Ви съдействат.

- Апартамент с една спалня: кухненски бокс, хладилник, микровълнова печка,Всекидневна сразтегателен диван, спалня, собствен санитарен възел, телевизор и климатик. С възможност за настаняване 4 + 1.

- Студио: кухненски бокс, хладилник, микровълнова печка, всекидневна сразтегателен диван, климатик, телевизор, собствен санитарен възел. С възможност за настаняване 2+1.

детска площадка

Актуални цени за Хотел Созополи Стайл

ЛЯТО 2018

Настаняване
ALL INCLUSIVE
01.06-14.06 15.06-09.07
27.08-15.09
10.07-26.08
Легло в студио 55 лв. 71 лв. 88 лв.
Дете от 6 г. до 11.99 г. в студио 33 лв. 33 лв. 33 лв.
Апартамент /на помещение/ 165 лв. 198 лв. 264 лв.
Дете от 6 до 11.99г. в апартамент 27 лв. 27 лв. 27 лв.
4ти възрастен в апартамент 38 лв. 38 лв. 38 лв.

Цените са на ден, на човек в студио и наем на апартамент и включват: нощувка на All Inclusive (без анимация),

 

Максимално настаняване:
- Студио – 2 възр. + 1 дете
- Апартамент – 4 възр. + 1 дете

 

 

ОЛ ИНКЛУЗИВ ПРОГРАМА ХОТЕЛ „Созополи Стайл" - 2018 / без анимация /

Ресторант „Созополи Стайл"

Закуска /08:00 – 10:00 ч./- блок маса. Напитки – чай, кафе, сок, безалкохолни, минерална вода .

Обяд /12:00 - 14:00 ч./- блок маса (салати, основни блюда, супи, десерти, плодове). Напитки – чай, кафе, сок, безалкохолни, минерална вода, бира, вино /бяло и червено/

Вечеря /19:00 - 21:00 ч./- блок маса (салати, основни блюда, супи, десерти, плодове). Напитки – чай, кафе, сок, безалкохолни, минерална вода, бира, вино /бяло и червено/

Следобедна закуска /16:00 - 17:00 ч./- (сандвичи, сладолед, сладки). Напитки – чай, кафе, сок, безалкохолни, минерална вода, бира, вино /бяло и червено/

* Твърд алкохол на бара се заплаща.

* Напитките от Oл Инклузив (чай, кафе, сок, безалкохолни, минерална вода, бира, вино /бяло и червено/ ) не се заплащат. Консумацията на бира и вино – от 10.00 ч. до 21.00 ч.

* Внасянето на алкохол в ресторанта е забранено!!!

*Вносният алкохол се заплаща

ВАЖНО !!! * Храните и напитките са за консумация в заведението. Не се разрешава изнасянето им в стаите и на плажа.

* Предлагаме диетичен хляб, напитки без захар за хора страдащи от диабет и алергий.

* Моля не носете на закуска, обяд и вечеря чанти и сакове, не влизайте в ресторант „Созополи Стайл" боси и голи – в случай на счупване на чаша или чиния може да се нараните. Персоналът на хотел „Созополи Стайл" не носи отговорност за такъв вид наранявания.

*Не е разрешено предоставянето на напитки и храна от хората с Ол инклузив пакети на други без такива;

*Максимално допустимото количество е по една напитка на човек на една поръчка. При поръчване на алкохолните напитки гостите се обслужват от сервитьор или барман.

*Хотелът си запазва правото да откаже сервирането на алкохол на лица под 18 години по силата на действащия закон, както и да откаже сервирането на алкохол на всеки, злоупотребил с него, демонстрирайки неприемливо поведение и отношение към персонала на хотел „Созополи Стайл" или останалите гости на хотела.

* Моля, имайте предвид, че програмата ALL INCLUSIVE започва с обяд първия ден и завършва със закуска в последния ден.

Глоба за изгубена гривна - 2 лв

Коментари и оценка за
Хотел Созополи Стайл, Созопол

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В СОЗОПОЛ

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This