Хотел Силвър, София снимка апартамент
Хотел Силвър, София снимка стая
Хотел Силвър, София снимка рецепция
Хотел Силвър, София снимка апартаменти

Изхранване:
ВВ

Хотел Силвър Хаус

Хотел Силвър Хаус - София хотели с телефони и адреси за резервация

Хотел Силвър Хаус, София е разположен в подножието на Витоша. Хотелът предлага идеални условия както за Бизнес срещи и семинари, така и за една пълноценна почивка.

хотел Силвър, булевард „Симеоновско шосе“, София, България
GPS координати:
42.6587 / 23.3361

ВИЖ НА КАРТАТА

ЕКСТРИ И УСЛУГИ ЗА Хотел Силвър Хаус, София

wi-fi интернет
конферентна зала
Парна баня
Сауна
Фитнес

Хотел Силвър Хаус, София е разположен в подножието на Витоша и е единственият хотел в столицата, в непосредствена близост до Зоопарк София. Уникалното местоположение между двата основни бизнес комплекса - Бизнес Парк София и Ийст Парк Трейд Център, както и близостта до Международно Летище София /7 км/ и централната част на града /4 км/, са предпоставка както за посрещането на бизнес и ВИП гости, за успешното провеждане на работни срещи и мероприятия, така и за пълноценна почивка по всяко време.

На своите гости комплексът предлага настаняване в 69 стилно обзаведени стаи, 13 бизнес апартамента, 20 луксозни апартамента и 2 ВИП апартамента, съчетали в себе си едновременно фукционалност, елегантност и комфорт.
В ресторант БИЖУ на хотел Силвър Хаус може да се потопите в елегантна и уютна обстановка, съчетана с отлична кухня и богата селекция от български и чужди вина от известни марки, гарантираща едно уникално преживяване. Ресторантът предлага 120 седящи места и може да осигури провеждането на коктейли до 200 човека. Обградена от зеленина, през топлите месеци на годината, може да се насладите на приятни мигове прекарани на нашата лятна тераса.
След натоварен ден, мястото където може да се отпуснете и прекарате няколко часа в приятна компания и чаша изискано питие е Лоби бар Силвър Хаус.
На разположение на гостите са 3 конферентни зали с капацитет до 110 места, напълно оборудвани със съвременна техника. Всички зали са климатизирани и отоплени, с неограничен безжичен интернет достъп.
За да не чувстват липсата на домашния уют и удобство хотел Силвър Хаус предлага на своите гости допълнителни услуги: пране и гладене, химическо чистене, таксиметрови услуги, трансфери от и до летище, Rent-a-car, екскурзии и сити турове, пощенски и куриерски, рум сървиз.

Всички стаи и апартаменти са изключително светли, разполагат с индивидуален контрол на климатичната система, персонален сейф, мини бар, сателитна телевизия, електронна заключваща система, интернет връзка, директна телефонна линия, луксозно обзаведена баня.
Напълно оборудвани и модерно обзаведени, апартаментите са подходящи както за пълноценна почивка, така и за бизнес срещи. Всички апартаменти разполагат с индивидуален контрол на климатичната система, персонален сейф, мини бар, сателитна телевизия, електронна заключваща система, интернет връзка, директна телефонна линия и тераса.

След края на тежкия работен ден гостите на хотела могат да отпуснат в модерно оборудвания Релакс център предлагащ фитнес, парна баня и сауна. Тук професионалният екип от масажисти може да възстанови духа и тялото Ви със специално подбрани възстановяващи и лечебни масажи.

Актуални цени за Хотел Силвър Хаус

Коментари и оценка за
Хотел Силвър Хаус, София

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В СОФИЯ

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This