Цени от:
50 лв.

Изхранване:
НВ

Хотел Селена Бийч

Хотел Селена Бийч в Созопол

Хотел Селена Бийч, Созопол се намира в местността Буджака, само на 30 метра от плажната ивица на курорта. Хотелът предлага почивка на море на изгодни цени.

Хотел Селена Бийч, България
GPS координати:
42.4078 / 27.7061

ВИЖ НА КАРТАТА

ЕКСТРИ И УСЛУГИ ЗА Хотел Селена Бийч, Созопол

wi-fi интернет
бар
детски кът
Джакузи
Открит басейн
паркинг
Сауна
сейф

Хотел Селена бийч, Созопол е разположен на 800 метра от центъра на град Созопол хотел” Селена бийч”е идеално място, където можете да се отпуснете и да се отдадете на отдих и културни развлечения, да проведете Вашата бизнес среща, семинар или фирмено тържество. Хотела е разположен само на 50 метра от плаж „Буджака”, който е тих и спокоен залив, с мек и ситен пясък в близост до плажа „Харманите".

Хотел Селена Бийч разпола с 40 стилно обзаведени стаи и 6 апартамента с кухня, като повечето от тях са с панорамна гледка към Созополският залив. Виненият ресторант „Moderato”, двата басейна на хотела и красиво аранжираната градина ще допринесе за вашата истинска отмора. По време на престоя си при нас ще релаксирате в уютна, спокойна и комфортна атмосфера.

Хотелът предлага 40 просторни двойни стаи, всяка от които със сателитна телевизия, минибар, луксозен санитарен възел с душ-кабина и сешоар. Стаите са с източно, южно и северно изложение, обзаведени стилно в светли тонове, които допринасят за чувството за уют и спокойствие. Стаите са TWIN (с две отделни легла ) или DBL (двойно легло) и разполагат с разтегателен диван (за настаняване на трети човек). Може да бъде предоставено бебешко креватче при предварителна заявка. За нуждите на бизнес гостите хотелът предлага директна телефонна връзка и безплатен достъп до интернет. 29 от двойните стаите са с морска гледка, някой от които са на нивото на басейна и имат директен излаз към добре озеленената градина на хотела и са много удобни за семейства с малки деца.

Хотел Селена Бийч разполага с 6 луксозни и просторни апартамента.Всеки от тях има тераса с морско  изложение, оборудвана кухня с хладилник, котлон, микровълнова печка и посуда, сателитна телевизия, минибар, луксозен санитарен възел с душ-кабина и сешоар. Апартаментите се състоят от 2 стаи-хол с кухня, с разтегателен диван за двама и спалня. Интериорът е решен в пастелните меки тонове. Апартаментите предлагат настаняване на 2-ма възрастни и 2 деца. Може да бъде предоставено бебешко креватче при предварителна заявка. За нуждите на бизнес гостите хотелът предлага директна телефонна връзка и безплатен достъп до интернет. Апартаментите са удобни за семейства с деца.

Видео от хотела:

Басейни и детски кът: Гостите могат да се наслаждават на 2 открити басейна с обособена детска част, разположени в озеленената градина на хотела.На всеки от гостите се предоставя безплатно за ползване шезлонг и чадър. За вашето удобство нашият персонал предлага на басейните разнообразие от различни освежаващи напитки и коктейли, които да допринесат за пълноценната ви почивка.От модерно обзаведената слънчева тераса се открива красива гледка към скалистите брегове на Созопол и може да се наблюдава прелестта на морето.

ПЛАЖ: На 50 метра от хотела е разположена добре поддържана ивица,от която също се открива красива морска панорама. Водата е кристално чиста и условията гарантират отлична възможност за спокойна почивка в пиковите моменти на лятото. Плажът е подходящ за хора,отегчени от големите шумни пространства. По желание могат да се посещават и двата основни плажа на града: "Централният",който се намира между Стария и Новия град и плажът „Харманите" в новата част на Созопол. Те разполагат с множество заведения за хранене, барове и нощни клубове,както и със забавления и за по-малките - бънджи, водни атракции, игри, спортове и други развлечения. За любителите на зелени гори,тъмни скали с причудливи форми,изваяни от природата и златисти пясъци, са подходящи плажове като „Аркутино", „Силистар", „Арапя", намиращи се в близост до Созопол.

САУНА и ДЖАКУЗИ: Хотел „Селена бийч“ предлага на своите гости сауна и джакузи, които ще помогнат за вашата отмора в топлите летни дни. Температурата на водата в джакузито е около 36-37 С°. Водна струя под налягане нежно масажира Вашето тяло. Топлата вода действа успокояващо на нервната система, като едновременно с това се засилва сърдечния ритъм и се подобрява кръвообращението. Това подпомага за обмяната на веществата и премахване на умората. Джакузито в хотел „Селена бийч" е  4  места и с двустепенна сила на водната струя. Сауната е традиционно средство, поддържащо физическата форма и помагащо на Вашето тяло да се изпълни с жизнени сили и енергия. След изморителният ден на плажа,  сухият и горещ въздух действа възстановяващо и укрепващо за организма, като подпомага отделянето на токсини. Температура 85-90С° е идеална за физическа и психическа релаксация. Сауните с по-ниски градуси около 60-70С° се препоръчват за понижаване на кръвното налягане и подобряване на еластичността на артериите.

МАСАЖИ: Ние, в хотел “Селена бийч” имаме наша формула за красотата. Тя включва любов към себе си и избор на добри професионалисти, които да се грижат за лицето и тялото Ви. Твърдим, че здравият човек излъчва енергия, има сияйна кожа и ведър поглед. За това са необходими балансиран хранителен режим, добра двигателна култура, професионални грижи за лице и тяло и поддържане на енергиен баланс. Нашите специалисти ще се погрижат за Вашето тяло, подхождайки индивидуално към всеки от вас. Предлагаме Ви процедури и масажи за тяло , които ще допринесат за сиянието на Вашата кожа и позитивно излъчване. След процедурите и масажите  винаги можете да изпиете чаша тонизиращ чай.

ЗАВЕДЕНИЯ: Винен ресторант „Moderato” e основният ресторант в хотел „Селена бийч”. В него можете да се насладите на стара българска кухня, традиционни за региона  специалитети, на изискани и вкусни ястия и неповторими десерти.  Всичко това перфектно се допълва с подбрани български и чужди вина на промоционни цени и висококачествени напитки от професионално съставеното меню. Интериорът на ресторанта създава уютна и комфортна атмосфера. Ресторант „Moderato” разполага със 60 места на закрито  и  60 места в стилно обзаведена тераса в градината на хотела, с невероятна панорама към Созополският залив. Всяка вечер за гостите на ресторанта се предлага истинска атракция -барбекю . А барбекю вечер, под  звездите и на метри от морския бряг с разхладително питие в ръка,  ще направи края на деня наситен с емоции. За удобство на гостите през деня се предлага богато обедно меню с готвени ястия на атрактивни цени. Ресторанта  е изключително подходящ за коктейли, гала-вечери, семейни и фирмени тържества

За децата има изграден детски кът и детско отделение в басейна.

Актуални цени за Хотел Селена Бийч

ЛЯТО 2020 год.

* валидни при минимален престой от 3 нощувки !

Настаняване HB
/закуска и вечеря/
до 14.06
след 13.09
15.06 - 02.07
25.08 - 12.09
03.07 - 24.08
Легло в Двойна стандартна стая  50 лв. 65 лв. 76 лв.
Легло в Двойна стая море 54 лв. 67 лв. 78 лв.
Единична стандартна стая 74 лв. 98 лв. 119 лв.
Единична стая море 78 лв. 102 лв. 124 лв.
Студио с кухня 59 лв. 72 лв. 82 лв.
Апартамент с кухня 67 лв. 91 лв. 102 лв.

Цените са на човек и включват:

  • нощувка със закуска и вечеря,
  • ползване на басейн,
  • шезлонг и чадър на басейна,
  • неохраняем паркинг,
  • интернет достъп,
  • тенис на маса,
  • welcome drink,
  • детски кът,
  • курортна такса и застраховка.

 

 

Доплащане за обяд (по желание):

  • 17 лв. на ден за възрастен
  • 11 лв. на ден за дете до 11.99г.

 

* В обяда не се включват напитки и се предлага по сет меню - супа, салата, основно и десерт/

** Доплащането за пълен пансион Не се комбинира с отстъпката за ранни записвания!

 

Намаления и доплащания:

  • Дете до 1.99г. - Безплатно;
  • За Студио и Апартамент се заплащат минимум 2 редовни легла;
  • Дете от 2 до 11.99г. на допълнително легло с 2ма възрастни в Двойна стая или Студио - 50% от стойността за възрастен;
  • Дете от 2 до 11.99г. на редовно легло заплащат в Двойна стая - при един възрастен, заплаща 70% от цената за възрастен, второ дете на доп. легло заплаща 50% от стойността на възрастен /при настаняване на 1 възрастен с 2 деца/;
  • Възрастен на допълнително легло в двойна стая или студио заплаща 80% от цената;
  • Възрастен с дете до 1.99г. - заплаща се за единична стая
  • Дете от 2 до 11.99г. на допълнително легло в Апартамент - 20 лв. на ден;
  • Възрастен на допълнително легло в Апартамент 30 лв. на ден;

 

Допълнителни услуги: 

  • Сейф - 5 лв. на ден;
  • Ползване на компютър на рецепция - 3 лв. на час;
  • Кошара - 6 лв. на ден;
  • Ползване на чадър и 2 шезлонга на плажа - доплащане на място, на рецепция!

Коментари и оценка за
Хотел Селена Бийч, Созопол

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В СОЗОПОЛ

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This