Цени от:
106 лв.

Изхранване:
НВ

Хотел Севтополис

Балнео хотел Севтополис в Павел Баня

Балнеохотел Севтополис се намира в близост до центъра на курорта Павел Баня. Предлага външен и вътрешен басейн с минерални води, която тече и в стаите на комплекса.

Хотел Севтополис, Павел баня, България
GPS координати:
42.5961 / 25.2125

ВИЖ НА КАРТАТА

ЕКСТРИ И УСЛУГИ ЗА Хотел Севтополис, Павел Баня

wi-fi интернет
бар
детски кът
Джакузи
Закрит басейн
конферентна зала
Открит басейн
парк
паркинг
Парна баня
Сауна
сейф
СПА център
турска баня

Хотел Севтополис, Павел Баня е четиризвезден хоте, разположен недалеч от центъра на Павел баня, сред красив собствен парк от 10 декара с богата растителност. Хотелът се откроявя с модерната си стилна постройка и предлага 58 стаи и 4 апартамента с тераси и прекрасна гледка към Стара Планина и Средна гора. Проектиран е в дъгообразна форма, създавайки чувство за хармония и комфорт сред спокойствие и много светлина.

Комбинацията от лековити минерални извори,добро географско положение и висок професионализъм в спа и балнеолечението превръщат хотела в притегателен център както на национално, така и на международно ниво.

За гостите на комплекса са на разположение ресторант с тераса, лоби бар, фреш бар, безплатен паркинг, безжичен интернет.

Описание на стаите: 58 - те стаи са разположени на четири етажа с изглед към планината илибасейна ; със и без тераси. Стаите са обширни, светли и тихи, обзаведи с топли цветове и разполагат с :
- топла минерална вода ;
-индивидуален контрол на климатик;
-мини бар ;
-кабелна телевицзия ;
-LCD телевизор;
-телефон;
- зареждане с халат;
-сешоар и козметика за баня ;
- стаи за непушачи;
- противопожарна система;
- видео наблюдение;

4-те апартамента предлагат бани с масажна вана, топла минерална вода и пода е покрит с мокет от естествена вълна

Описание на Медико-спа центъра:
Ултра-модерният медицински център предлага широк спектър от балнеоложки и оздравителни процедури под наблюдението на висококвалифициран персонал.
Медицинският център разполага с най-модерната техника за лечение и профилактика в следните сектори :Водолечение; Физиотерапия ; Кинезитерапия и Рехабилитация.
Разположен е на две нива
Първо ниво включва : СПА рецепция, лекарски кабинет, кабинет за диагностика, закрит минерален басейн, джакузи, парна баня, сауна, турска баня, релакс зона, група от 6 кабини за водолечение с вани, луголечение, елегантни и уютни кабинети за масажни и спа терапии, кабинет за старобългарски терапии и ритуали, японска зона за акупунктура и пресура, йумейхо и ши-атцу масажи
На второ ниво се намира сектор физиотерапия с 12 процедурниклетки, оборудвани със съвременни апарати за ниско и средночестотни токове, ултразвукова апаратура, както и иновативните Андулация / синхронизиране на човешките вибрации на клетъчно ниво /, Текар терапия / индуциране на ендогенна топлина и отключване на самовъзстановителните процеси в тъканите /, Гунафореза / безиглена колагенова
-магнитно разонансна фореза.
Сектор кинезитерапия и рехабилитация се състои от две зали за кинезитерапия с уреди за активна и пасивна рехабилитация, кардио трениране, клетка Роше, шведски стени, масажор за длани и ходила , апарат за пресотерапия

За пълният релакс на гостите предлагаме разнообразие от медицински процери за лечение и спа терапии за тяло

Забавления и спорт:
- Басейни
На разположение на нашите гости са двата минерални басейна - открит и закрит.
- Външен бар до басейна - Pool bar
Летните дни понякога могат да бъдат мноого горещи... А какво по-хубаво място от басейна и разбира се Барътс разхладителни напитки до самия басейн?
- Парк и градина
Хотелски комплекс Севтополис разполага със собствен парк от 10 декара, предлагащ уют и зеленина на своите гости. За вашата сутрешна разходка, да направите своята гимнастика на "зеления килим", да се заслушате в песента на птичките, да почетете книга под дърветата или просто да се отдадете на блаженство...
- Билярдна маса
- велосипеди под наем -Карането на велосипед винаги е било отлично съчетание между удоволствие и спорт. Затова за всички гости на хотел Севтополис предлагаме велосипеди и екипировка под наем

За корппоративни мероприятия :
За корпоративни събития,конференции или партита отново може да се доверите на хотел Севтополис, за да ги превърнем в уникално и незабравимо изживяване. Хотелът разполага с една конферентна зала с капацитет от 50 човека,оборудвана с техника – флипчарт, екран и проектор.

Хотел Севтополис предлага детски кът, в който децата спокойно могат да прекарват времето си забавлявайки се със разнообразието от играчки и детски филми.

Актуални цени за Хотел Севтополис

Цени през 2021 г. 

/без празнични периоди!/

Настаняване HB Цена на ден при престой

до 6 нощувки

Цена на ден при

7 и повече нощувки

Единична стая 208 лв. 194 лв.
Двойна стая 114 лв. 106 лв.
Възр. на доп. легло в дв. стая 90 лв. 84 лв.
Апартамент единично настаняване 360 лв. 334 лв.
Апартамент двойно настаняване 190 лв. 177 лв.
Възр. да доп. легло в апартамент 90 лв. 84 лв.
Дете до 5.99 г. безплатно безплатно
Дете 6-13.99 г. на доп. легло 50 лв. 47 лв.

Цените са на човек на ден и включват: 

  • закуска и вечеря на блок маса,
  • свободно ползване на Уелнес зона: вътрешен минерален басейн, външен минерален басейн / само през летния сезон /, джакузи, финландска сауна, билкова сауна, парна баня, кнайп пътека, релакс зона.
  • Зала за функционална тренировка,
  • безплатен паркинг с 35 парко места (не гарантираме налично парко място),
  • интернет,
  • курортна такса;

 

* Цените НЕ са валидни за празнични периоди!

Коментари и оценка за
Хотел Севтополис, Павел Баня

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

СПЕЦИАЛНИ ОФЕРТИ ЗА ПОЧИВКА В ПАВЕЛ БАНЯ

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В ПАВЕЛ БАНЯ

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This