Цени от:
15 лв.

Изхранване:
ОВ

Хотел Свети Никола

Хотел Свети Никола в Равда на цени от 15 лв, снимки, отзиви, оферти

Построения през 2005 година семеен хотел Свети Никола може да Ви грабне още от пръв поглед, както със своите пъстри и ярки пастелни фасадни тонове, така и с разчупените си архитектурни форми

Равда, България
GPS координати:
42.6443 / 27.6781

ВИЖ НА КАРТАТА

ЕКСТРИ И УСЛУГИ ЗА Хотел Свети Никола, Равда

wi-fi интернет
Открит басейн
паркинг
Фитнес

Хотел Свети Никола, Равда

http://www.hotel-stnikola.com/

На страхотна ваканция ще се порадвате в симпатичната Къща за гости „Свети Никола“, радваща се на красотата на черноморското селце Равда. Тук лятната Ви почивка ще бъде спокойна и изпълнена с какви ли не приятни преживявания и емоции. Морски курорт като Равда ще Ви осигури уют, тишина, прелестни плажни ивици и множество красиви гледки. А от своя страна Къща за гости „Свети Никола“ с радост ще Ви предостави нужния комфорт и всички удобства, за да се чувствате истински приятно.

Всъщност, Равда е едно от местата по Южното ни Черноморие, което ще Ви предложи най-просторните плажни ивици, прочути с чистия си ситен пясък. А и избирайки тази дестинация, то Вие ще си осигурите възможността да посетите и другите страхотни курорти, намиращи се в близост, а именно Несебър и Слънчев бряг.

Много са и предимствата, които на свой ред Къща „Свети Никола“ ще Ви предложи. Едно от нещата, които истински ще Ви допаднат, е отличната локализация на хотела. Той се разполага в началото на красивия курорт, а от златистия Северен плаж ще Ви отделят към двеста метра. Вниманието Ви ще бъде привлечено и от атрактивния външен вид на постройката, впечатляваща с пъстрите си цветове!

 

Ще се убедите, че Къща за гости „Свети Никола“ е наистина прекрасно кътче за отдих. Освен на интригуващият външен вид, тук ще се радвате и на най-различни удобства, които помещенията за настаняване ще Ви осигурят.

В къщата подслон намират седемнадесет на брой много удобни двойни стаи. На разположение е и комфортно студио. Интериорът със сигурност ще Ви допадне. Цялата къща за се радва на колоритна обстановка, караща хората да се отпуснат и постоянно да се усмихват. Всъщност, и екстрите, които ще Ви бъдат осигурени, никак не са малко. В стаята Ви например ще има поставен телевизор, който предлага кабелна телевизия. Също така, по всяко време бихте могли да се възползвате и от безплатния Wi-Fi Интернет. Помещенията в хотела се радват и на собствени широки тераси. От тях ще можете да се любувате на уникалната панорамна гледка.

Всички съвременни удобства, елегантният интериор, доброто оборудване, а също и красивите пъстри багри, ще създадат у Вас усещане за уют и истински комфорт. Можете да бъдете сигурни, че почивката Ви тук, ще бъде прекрасна.

Актуални цени за Хотел Свети Никола

Коментари и оценка за
Хотел Свети Никола, Равда

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В РАВДА

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This