Изхранване:
ОВ

Хотел Свети Георги

Хотел Свети Георги в Чепеларе

Хотел Св. Георги в Чепеларе е разположен в центъра на града сред красиви борови гори. Хотелът предлага уют, комфорт, стилно обзавеждане и е подходящ за почивка в Родопите.

Хотел Свети Георги, улица „Беломорска“, Чепеларе, България
GPS координати:
41.7305 / 24.6838

ВИЖ НА КАРТАТА

Хотел Свети Георги се намира в центъра на град Чепеларе, сгушен сред величествените Родопи, сред прохладата и спокойствието на борови гори.

За Вашата почивка на планина или бизнес мероприятие хотел Свети Георги предлага уютна атмосфера и стилен интериор, съчетани с топлината на дървото и камъка. Осигурени са всички удобства за пълноценен отдих и забавления.

В елегантната обстановка, край топлината на огъня в механата и винарната на хотела, можете да се насладите на вкусни родопски ястия и чудесна селекция на ароматни вина от различни райони на света. В клуба на маса-джиите – запазена марка на хотела, ще се потопите в сладостта на безделничеството.

Хотел Свети Георги работи целогодишно и е много подходящ за семейства с деца.

Хотел Свети Георги разполага с луксозни двойни и тройни стаи, студиа и апартаменти с напълно оборудвани кухни, просторни дневни с цифрова TV, Wi-Fi, централно отопление, тераси. Във всички апартаменти и студиа има възможност за допълнително легло.

Хотелът предлага ски училище и ски под наем за привържениците на зимните спортове и екскурзии до местни забележителности за любителите на културно-познавателният и обиколен туризъм.

По желание на гостите могат да бъдат осигурени допълнителни удобства и грижа за децата.

Актуални цени за Хотел Свети Георги

Коментари и оценка за
Хотел Свети Георги, Чепеларе

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В ЧЕПЕЛАРЕ

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This