Хотел Сани Асеновград снимка на лоби бар

Цени от:
45 лв.

Изхранване:
ВВ

Хотел Сани

Хотел Сани - Асеновград хотели с телефон и адрес, карта, снимки

Хотел Сани, Асеновград е перфектното място за бизнес среща , фирмено парти , нощувка или почивка за празничните дни на достъпни цени и отлично обслужване.

Асеновград, България
GPS координати:
42.0134 / 24.8784

ВИЖ НА КАРТАТА

Хотел Сани, Асноевград се намира в „ българския Йерусалим”, насладете се на красотата, хармонията и гостоприемство, които Ви очакват в четиризвездния хотел. Представлява кътче уют вдъхновен от прелестта на Родопите, комбинирано с комфорта предоставен от най-новите и модерни технологии, за да гарантираме качество, съчетано с приятните емоции, които ще съпътстват вашия престой. Независимо дали пътувате по работа или за удоволствие, регион предоставя своята палитра от незабравими преживявания – няма значение дали ще предприемете експедиция до някой от разнообразните скални  феномени, светилища или исторически забележителности.

 

Хотел Сани разполага със 74 съвременно обзаведени стаи, включително студиа и апартаменти, съответстващи на модерния и стилен дизайн на хотела. Във всяка стая можете да се възползвате от Wifi, HD телевизор, и локално регулиране на климатичната система. Нашата колекция от 13 луксозни стаи включва 7 просторни студиа, както и 6 елегантни апартамента предлагащи хидромасажна вана и комфортно сепаре. В хотела е налична и стая за хора в неравностойно положение. Всеки един от нашите гости може да се възползва от безплатен паркинг.

 

ЗАВЕДЕНИЯ:

  • Ресторант Сани - Разположен на третия етаж, големите прозорци и прелестната открита тераса правят ресторант „САНИ”  едно забележително място. С капацитет до 380 места ресторанта е подходящ както  за сватбени тържества и балове, така и за фирмени мероприятия и коктейли. Нашият ресторанта ще Ви предостави функционалност и  възможност за различна подредба на масите изцяло според вашите предпочитания. Професионален екип ще Ви консултира в детайли  за  Вашия повод, a гъвкавото меню ще Ви позволи да впечатлите с вкус, идеи и визия!
  • Ресторант Vito - Разположен на партерния етаж,в непосредствена близост до рецепция ресторант „ВИТО”  разполага и с кокетна градина. Непринудена и елегантна атмосфера с  удобно и модерно оборудване и своите 250места,  той ще  Ви очарова с безкомпромисно качество и специално отношение към клиента. Тук вие ще се насладите на Интригуващо представени пресни продукти с  превъзходен вкус. Нашето меню предлага  богат избор на храни с голямо разнообразие от свежи салати, прясно приготвени ястия, плодове и десерти за всеки вкус. Вкусната храна, отбраните  напитки, приятна музика и изискана обстановка ще Ви накарат да се завръщате отново и отново! Ресторантът работи целогодишно, Безплатен паркинг, Безплатен WIFI.
  • Лоби Бар - Лоби барът НА ХОТЕЛ „САНИ” **** е Вашата зона за уединение – мястото, където можете да прочетете сутрешната преса или проверите електронната си поща, събуждайки се с чаша ароматно кафе…Разположен в просторното фоайе на хотела, с уютната атмосфера и 50 места е подходящо както за бизнес, така и за срещи с приятели. Работно време: 24 часа, целогодишно, Безплатен паркинг, Безплатен WIFI
  • Коктейл Барът в ХОТЕЛ „САНИ” е разположен на третия етаж с прелестната открита тераса в непосредствена близост до детския център.Уютният бар с 40 места е идеалното място за сутрешното ви кафе или следобедна закуска, докато  забавляват Вашите деца. Работно време: 07:00 – 21:00часа, целогодишно, Безплатен паркинг, Безплатен WIFI.
  • Детски Център - разположен на третият етаж с площ от 100 м2, като предлага на своите малки посетители  иновативни  играчки  и съоръжения. В непосредствена близост се намира,  уютният коктейл бар на хотел „Сани”*** с 40 места и прелестната открита тераса, който е идеалното място за сутрешното ви кафе или следобедна закуска, докато  забавляват Вашите деца. Мисията ни е покорим датското сърце с игри , забавления или цялостна концепция за РОЖДЕНИЯ ДЕН.

 

Хотелът разполага с модерна фитнес зала, обурудвана със съвременни уреди. За избора на определена тренировъчна програма, както и за правилното и безопасно използване на уредите, може да получите от професионален фитнес инструктор. Неповторима атмосфера, хармония и добро настроение може да се почувства във фитнес залата, обзаведена с уреди на световноизвестната фирма TECHNOGYM. Иновационните технологични уреди Vario excite – кардио уред за тренировка на цяло тяло и Kinesis one – базиран на принципа да се преоткрие красотата на свободните и естествени за човека движения, са на разположение на гостите на хотела търсещи качество, дизайн и технологичен напредък.

Актуални цени за Хотел Сани

Цени през 2019 год.

Настаняване Цена за 1 нощувка
Единична стая 61 лв.
Двойна стая 90 лв.
Судио 129 лв.
Апартамент 158 лв.

Цената включва: нощувка, закуска, ползване на сауна, застраховка, туристическа такса и ДДС.

 

Допълнителни условия: 

  • Деца до 5,99 години, ползващи легло на родител - безплатна нощувка и закуска,
  • деца от 6 до 11,99 г., ползват 50 % отстъпка от редовната цена на легло.
  • Доплащане за допълнително легло -  30 лв.
  • Доплащане за вечеря и обяд след предварително съгласуване на меню, което следва да бъде заявено най-късно 3 дни преди датата на пристигане на туристите.

Коментари и оценка за
Хотел Сани, Асеновград

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

СПЕЦИАЛНИ ОФЕРТИ ЗА ПОЧИВКА В АСЕНОВГРАД

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В АСЕНОВГРАД

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This