Цени от:
26 лв.

Изхранване:
ОВ

Хотел Росен

Хотел Росен в София на цени от 26 лв, снимки, карта, мнения

Апарт Хотел Росен е построен 2015 година. Намира се в град София на много комуникативно място,В близост до един от най-големите търговски центрове, на минути от Софийския университет.

Apart Hotel Rosen, улица „Въстаник“, Sofia, България
GPS координати:
42.7032 / 23.3478

ВИЖ НА КАРТАТА

Хотел Росен, София

http://aparthotel.bg/

Апарт Хотел Росен е построен 2015 година. Намира се в град София на много комуникативно място, на 2.5 км от Президентството и ЦУМ. В близост до един от най-големите търговски центрове, на минути от Софийския университет, места за хранене, банки, посолства и административни институции.

Хотелът е подходящ както за бизнес посещения в град София, така и за релаксиращ уикенд.

Намира се в жилищен квартал Хаджи Димитър /до мост Чавдар/, който е най-близкият квартал до идеалния център на града, но същевременно е тих и спокоен. На близко разстояние /на 150-200 метра от хотела/ са спирките на градския транспорт. С тролейбус 2 и 1 на четвърта спирка ще сте срещу Софийски Университет и храм-паметник Александър Невски. В строеж е и поредната метро линия, спирката ще е на 200 метра от хотела.

В хотела има оборудвани заседателни зали, с подсигурена блок-маса за кафе-пауза на Вашето мероприятие. Менюто за кафе-паузата може да изберете, като посетите: www.aparthotel.bg

Разполага със собствен паркинг, който е безплатен за гостите на хотела.

Стаите са тип студио, с кухненски бокс и самостоятелни баня и тоалетна, телевизор, климатик, кана за топла вода, хладилник /мини-бар/ с лека закуска: бисквити, кроасан и сет с безплатно кафе, чай, сок и минерална вода. Има стаи за пушачи и за непушачи.

Стаите се почистват и зареждат ежедневно, а спално бельо се сменя на третия ден, а кърпите - на втория ден.

Заповядайте и се насладете на уюта на хотела, на една добре прекарана почивка, бизнес мероприятие или просто уикенд за шопинг в Мол Сердика!

 

Актуални цени за Хотел Росен

Коментари и оценка за
Хотел Росен, София

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В СОФИЯ

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This