Цени от:
15 лв.

Изхранване:
ОВ

Хотел Родос Хаус

Хотел Родос Хаус в Поморие на цени от 15 лв, отзиви, снимки, карта

Семеен хотел Родос Хаус се намира в Новия град на Поморие. Разположен е на около 250 м от Южния плаж, на тихо и спокойно място.

Поморие, България
GPS координати:
42.568 / 27.6156

ВИЖ НА КАРТАТА

Хотел Родос Хаус, Поморие

http://www.rodoshouse.com/

 Семеиният хотел отвори врати за свойте гости през 2007 г. и от тогава целогодишно посрещаме нашите посетители с уважение и грижи за техния незабравим престой. Намираме се на лесно място улицата срещу Автогарата и таксиметровата станция в новата част на около 300м. от топлия Южен плаж. В близост до автобусните спирки за КК Слънчев Бряг и старата градска част. Международното летище в кв. Сарафово е на 8 км. Всяка стая разполага със собствен санитарен възел, хладилник, кабелна телевизия, безжичен интернет, тераса и климатик.

На партерният етаж разполагаме със собствено заведение за хранене - Бистро с капацитет от 28 места + 15 на открито за летния сезон. Всеки ден всеотдаиният и любезен персонал се глижи за доброто обслужване на приемливи цени в приятна атмосвера. Ежедневно се приготвя разнообразно обедно меню както и подбрани специалитети от Българската национална кухня. За любителите на вино предлагаме подбрана селекция на вина от известната Поморийска изба, както и ракийте на винпром Поморие.

Организират се семейни тържества, рожденни дни, юбилеи и фирмени празници с отстъпка от цената. Заповядайте!

Стаите са обзаведени стилно и уютно за вашият комфорт. Насладетесе на една спокойна лятна ваканция и топло море което предлага Поморие.

Актуални цени за Хотел Родос Хаус

Коментари и оценка за
Хотел Родос Хаус, Поморие

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В ПОМОРИЕ

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This