Цени от:
45 лв.

Изхранване:
ВВ

Хотел Ринг

Хотел Ринг е разположен на самия бряг на язовир Огоста на 2 км от гр. Монтана, предлага спокойствие, релакс и изключителна панорамна гледка над водите на язовир Огоста.

Монтана, България
GPS координати:
43.4085 / 23.2257

ВИЖ НА КАРТАТА

Хотел Ринг е разположен на брега на язовир Огоста, предлагайки спокойствието, чистият въздух и красотата на естествената природа, въпреки, че хотелът е разположен само на 2 км от административния център на град Монтана. От хотела се разкрива изключителна панорама, над водите на язовир Огоста, вижда се целият северозападен дял на Стара планина, върховете Ком, Копрен, Миджур и Врачанският балкан. На по–малко от един час път се намират природните феномени Белоградчишки скали, пещерите Магура и Леденика.

Хотел Ринг предлага целогодишно условия за почивка и делови срещи, рецепцията работи 24 часа в денонощието, разплащането може да се извършва с дебитни и кредитни карти. Персоналът на рецепцията говори английски език.
Ресторант Ринг разполага със зала с 90 места и тераса с 40 места - елегантно, топло и уютно архитектурно изпълнение, което кара нашите гости да се чувстват специални. Построихме и оборудвахме най-модерната кухня в северозападна България, купуваме продуктите само от проверени и утвърдени производители за да можем да предложим на нашите гости Европейски и Български ястия, които не се забравят. Сладкарската секция на нашата кухня предлага специално за нашите гости десерти по собствени рецепти. Ресторантът разполага с богата селекция Български, Италиански и Чилийски вина. Безупречното обслужване на нашите гости е най-важният ни приоритет. Панорамният бар Скай разполага със зала на две нива с 40 места и тераса с 20 места - уникално архитектурно и дизайнерско решение на залата и терасата, незабравима панорама към Стара планина, град Монтана и водите на язовир Огоста. Място за истински отдих, с повече от 60 различни алкохолни и безалкохолни коктейли на разположение, както и всякакви видове напитки, сладкиши и сандвичи. За тези които обичат качествената музика - 8000-вата професионална узвучителна система.
Навсякъде в сградата на хотел Ринг можете да използвате безплатния жичен и безжичен интернет. Хората с увреждания имат изграден достъп до ресторанта, бара, хотелската част и разполагат със специализирани санитарни възли.

Хотел Ринг разполага с 9 луксозни стаи с балкон (2 от стаите нямат балкон) с изглед към Стара планина и водите на язовир Огоста.
Обектът разполага и с 3 луксозни апартамента, включващи спалня, дневна и балкон с изглед към Стара планина и водите на язовир Огоста, 60 квадратни метра площ всеки.
Президентския апартамент е разположен самостоятелно на последния етаж на хотела, от двата му балкона се разкрива изключителна панорама, 90 квадратни метра площ и собствен луксозен кухненски бокс.
Оборудването на помещенията отговаря на най-високите стандарти в Европа и включва климатична инсталация, мини бар, рум сървиз, телефон, безплатен wireless интернет, кабелна телевизия – два телевизора, пране и гладене по заявка.

За добрата форма на нашите гости предлагаме зала снабдена със стандартните рум фитнес уреди, сауна и тангенторна вана.
Терена около хотела и брега на язовир Огоста предлагат изключително добри възможности за колоездене тип Cross country, на разположение безплатно на нашите гости са 5 велосипеда висок клас маутин байк и живописно трасе за колоездене.

Актуални цени за Хотел Ринг

Цени 2018 год.

Настаняване Eдинично настаняване Настаняване на двама души
Двойни стаи 90.00 лв. 90.00 лв.
Стаи лукс - спалня 90.00 лв. 90.00 лв.
Апартамент 110.00 лв. 110.00 лв.
Президентски апартамент 140.00 лв. 140.00 лв.

В цените са с включени: нощувка, закуска и ползване на фитнес, сауна и хидромасажна вана, безплатно ползване на кабелен и безжичен интернет и паркинг.

Коментари и оценка за
Хотел Ринг, Монтана

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ВИЖ ДРУГИ ХОТЕЛИ В МОНТАНА
СПЕЦИАЛНИ ОФЕРТИ ЗА ПОЧИВКА В МОНТАНА

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В МОНТАНА

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This