Изхранване:
ВВ

Хотел Рила

Хотел Рила в Боровец

Хотел Рила се намира в Боровец и предлага отлични условия, както за ски ваканция, така и за бизнес срещи, семинари и конференции.

Хотел Рила, Боровец, България
GPS координати:
42.2651 / 23.6068

ВИЖ НА КАРТАТА

ЕКСТРИ И УСЛУГИ ЗА Хотел Рила, Боровец

wi-fi интернет
бар
детски кът
Джакузи
Закрит басейн
конферентна зала
парк
паркинг
Парна баня
Сауна
СПА център
Фитнес

Хотел Рила е най-впечатляващият хотелски комплекс в Боровец. Разположен в непосредствена близост до пистите, класическият ski-in/ski-out хотел Рила е символ на курорта Боровец. Построен е през 1986 г. от френска строителна компания по модел от модерния френски ски курорт в областта Савоа, Френски Алпи - Les Arcs.Четиризвездният хотел e предпочитана дестинация от всяка възраст през всеки сезон. След мащабен ремонт и обновление през 2015г. хотел Рила посреща гостите си с изцяло нов дизайн като новото лице на Боровец. Хотелът се намира само на 70 км. от международното летище в София (50 мин. с кола), хотелът е разположен в най-високата планина в България - Рила (2295 м.) сред удивителните вековни борови гори на курорта Боровец. Със 120 годишната си история, Боровец е първият планински курорт на Балканите, създаден от царското семейство през 1896 г.

Хотел Рила работи целогодишно и предлага 255 двойни стаи, 234 студия, 2 апартамента, 2 мезонета, 3 двойни стаи deluxe, 5 deluxe мезонета и 1 ВИП мезонет. Всички стаи и студия са с телефон, радио, баня с вана и сешоар, сателитна телевизия и просторни тераси с великолепен изглед към планината. Студията са подходящи за настаняване на семейства и са оборудвани с кухненски бокс и хладилник.

Обновеният хотел предлага: СПА център с богата термо зона, много и разнообразни процедури и зона за релакс; бар-панорама “The Terrace Lounge” с изумителна гледка към ски пистите; най-модерния диско бар в курорта Боровец “After Eleven”; голям конферентен център със зали с капацитет над 1300 души. Ресторантите и лоби барът “Champions Bar&Diner” също са изцяло обновени в модерен алпийски стил.

Обслужване:

  • Рецепция - 24 часа
  • Трансфери от и до летище
  • София и Пловдив
  • Паркинг
  • Пране
  • Консиерж и екскурзионно бюро
  • Адвенчър Център Бороспорт
  • Магазини и салон за красота
  • Голям СПА център
  • 25-метров закрит отопляем басейн и 2 джакузита
  • Фитнес център, сауна и парна баня
  • Бюро за обмяна на валута, банкомат
  • Детски клуб и почасова детска градина
  • Бороландия и Борокидс - летен и зимен детски парк

Ресторанти и барове: Гостите на хотела могат да се насладят на традиционни български и изкусителни чуждестранни ястия в ресторант „Seasons“ (420 места) или ресторант „Les Arcs” (260 места). За уединение, персонално обслужване или вечеря в компанията на приятели и близки, опитайте „Samokovi Mezze & Grill“ (120 места). Champions Lobby Bar & Diner, който предлага освежаващи напитки и леки ястия, а продължението на вечерта може да бъде в най-новия и голям нощен клуб в Боровец After 11.

Новият конферентен и ивент център в хотел Рила е с до 8 зали за срещи с общ капацитет до 1300 седящи места. Центърът може да бъде домакин на всякакви събития включително фирмени и бизнес срещи, сватби, Коледни партита, конференции и др. С подходящо оборудване и разнообразие от варианти за избор, хотел Рила ще бъде перфектното място за бизнес и частни събития. *На разположение са между 15 април и 15 декември.

През лятото хотел Рила предлага квалифицирани планински водачи и подбрани пешеходни турове за любителите на природата. Преходите са с продължителност от няколко часа до няколко дни, съобразени с индивидуалните възможности на всеки турист. Предлагат се още планинско колоездене, конна езда, риболов, пикник и др. През зимата хотел Рила е най-доброто място за ски и сноуборд - само на 50 метра от четириседалковия лифт и на 200 м. от кабинковия лифт, който се изкачва до 2369 метра надморска височина. Боровец първи започна активно да развива фристайла и фрийрайд ски и сноуборд. Курортът поддържа 2 зони за фристайл - Промо Парк Бороспорт и Сноу Парк Бороспорт. Боровец и хотел Рила са редовни домакини на множество международни спортни прояви, част от които са Европейски купи по ски алпийски дисциплини, Европейско първенство по ски бягане и много други.

Детски клуб и почасова детска градина, летен и зимен детски парк

Актуални цени за Хотел Рила

Коментари и оценка за
Хотел Рила, Боровец

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В БОРОВЕЦ

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This