Изхранване:
ВВ

Хотел Престиж

Хотел Престиж в Арбанаси

Хотел Престиж се намира в Арбанаси и представлява 400 годишна къща с каменна основа и чардак.

ул. „Капитан Павел Грамадов“ 20, 5029 Велико Търново, България
GPS координати:
43.099 / 25.6649

ВИЖ НА КАРТАТА

ЕКСТРИ И УСЛУГИ ЗА Хотел Престиж, Арбанаси

wi-fi интернет
бар
Джакузи
парк
паркинг

Хотел Престиж, Арбанаси се намира в архитектурния резерват Арбанаси на 3 км. от гр. Велико Търново. Сградата му е паметник на културата от национално значение. Намира се до музейната Констанцалиева къща в центъра на с. Арбанаси.

Хотелът представлява реставрирана 400-годишна къща на два ката с каменна основа и чардак, съхранила духа и очарованието на Възрожденската епоха.

В битовата механа на хотела, разполагаща с 40 места, ще намерите спокойствие и уют. Тук ще се насладите на топлината на горящата камина. Външната тераса и навес с барбекю разполагат с 40 места. Предлагат се вкусни домашни специалитети и невероятен избор от маркови напитки.

На разположение на гостите са: денонощен охраняем паркинг, барбекю, рум-сервиз, джакузи, кабелна телевизия, интернет, пране, гладене, химическо чистене, пощенски и куриерски услуги, повикване на такси, съхраняване на ценности, рент-а-кар, транспорт за излети в околността.

Хотел Престиж предлага на своите гости настаняване в: 5 двойни стаи лукс, 3 двойни стаи с джакузи, 1 единична стая, 1 студио с три легла с джакузи, 1 апартамент с три легла /хол с камина, кухня и спалня/. Всички стаи са комфортни, обзаведени в модерен стил и имат самостоятелен санитарен възел с вана или душ, локално отопление, телевизор с кабелна телевизия и климатик. Могат да бъдат настанени общо 22 - 25 гости.

Хотелът организира екскурзии, туристически преходи, лов и риболов. За тези, които се интересуват от историята и културата на областта се предлагат туристически обиколки в с. Арбанаси и гр. В.Търново. За любителите на конния спорт близо до хотела има конна база.

Актуални цени за Хотел Престиж

Коментари и оценка за
Хотел Престиж, Арбанаси

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В АРБАНАСИ

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This