Изхранване:
НВ

Хотел Петрелийски

Хотел Петрелийски в Огняново

Хотел Петрелийски е разположенв село Огняново. Хотелът предлага басейн с минерална вода, комфортно обзаведени стаи и условия за спокойна и релаксираща почивка в село Огняново.

Hotel Petreliiski, Огняново, България
GPS координати:
41.6173 / 23.7961

ВИЖ НА КАРТАТА

ЕКСТРИ И УСЛУГИ ЗА Хотел Петрелийски, Огняново

wi-fi интернет
бар
Закрит басейн
Открит басейн
парк
паркинг
Парна баня
Сауна

Хотел Петрелийски Огняново се намира в югозападна България, на 200 км от София и на 8 км от Гоце Делчев. Разполага с 8 стаи, 8 апартамента, ресторант и басейн с минерална вода. На 20 км. се намира най-дългата пещера в Дъбраш - Маноиловата дупка.

 

Видео за хотел Петрелийски, Огняново

Във всички стаи и апартаменти има автентични рисунки в стената. Обзавеждането е в старинен стил, пода в стаите е изпълнен с каменни плочи, а баните са изцяло в камък, което дава усещането за близост с природата, съчетано с лукс. Стаите са със самостоятелни бани с вани, кабелна телевизия и обширна тераса. Апартамените са 70 кв.м.: стая спалня, стая с две легла и тераса. Обурудвани са с камини и вани (в апртаментите на 3-тия етаж ваните са с тангентор), кабелна телевизия, интернет връзки, обширни тераси с красив изглед към река Канина, която тече до самия комплекс.

Водата е минерална (35˚ С) с доказани лечебни свойства. Лекува заболявания на опорно-двигателния апарат, на периферната нервна система, гинекологични, бъбречно-урологични и жлъчно-каменни заболявания. Лещен е на 8 км от комплекса. Със специфичния си чар, но обновени и запазили автентичен стил, възрожденски къщи. Архитектурният резерват Ковачевица е на 16 км от комплекс Петрелийски и е възрожденско и архитектурно средище, църквата Свети Никола (1847 г.) и интересните археологически и природни обекти в близост до с. Огняново Калоянските скали, Кози камък, Тъмната гора, Синия вир.

Актуални цени за Хотел Петрелийски

Коментари и оценка за
Хотел Петрелийски, Огняново

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

Силвия

Отвратителен хотел. Басейна беше студен, при положение че уж поддържат 35градуса температура, но разреждат водата със сигурност. Храната за нищо не става(за сравнение съседния ресторант е на класи над този ресторант и хотел Рай- перфектна храна, цени и обслужване).
Хавлиите бяха простнати на едни ръждясали тръби да се сушат, стъклата в басейна не бяха мити от както са сложени с ръжда и мръсотия, постоянно вътре става течение. Ужасно обслужване все едно не си там и не си плащаш. Душат в стаята беше развален и течеше навсякъде. Стаята не беше почистена имаше чорап под леглото, караха ни да гасим външната лампа пред стаята да не им хабим тока…Ужасно място, необосновано високи цени и уж гурме храна заради Петрелийски…отврат не препоръчвам на никой.

СПЕЦИАЛНИ ОФЕРТИ ЗА ПОЧИВКА В ОГНЯНОВО

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В ОГНЯНОВО

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This