Цени от:
27 лв.

Изхранване:
ОВ

Хотел Перфект

Хотел Перфект на село Ямна в Стара планина

Хотел Перфект се намира в чудното село Ямна в Стара планина и разполага с външен басейн с уникална гледка. Стаите са комфортно обзаведени, предразполагащи към уют и почивка.

Хотел Перфект, Ямна, България
GPS координати:
42.8282 / 24.0871

ВИЖ НА КАРТАТА

ЕКСТРИ И УСЛУГИ ЗА Хотел Перфект, село Ямна

wi-fi интернет
бар
детски кът
конферентна зала
Открит басейн
парк
паркинг

Хотел Перфект село Ямна е малък семеен хотел, намиращ се в сърцето на Стара планина, в живописното с. Ямна, сгушено в тиха котловина сред планински върхове, на около 700 м. надморска височина, между градовете Етрополе и Тетевен. Разположен на южен склон с панорамна гледка към планината, хотелът предлага тиха и уютна обстановка и условия за семейна почивка, провеждане на семинари, обучения, тържества, тиймбилдинг или просто презареждане след уморителна седмица. Изключително много държим на качествената храна и лично подбираме пресни натурални продукти от малки производители, за да могат гостите да се насладят на истинската храна на фона на красивата природа наоколо и кристалния планински въздух. Разстоянието от София е около 85 км. По маршрут София-Правец-Етрополе-Ямна, изход от столицата – Ботевградско шосе и автомагистрала Хемус.

 

Хотелът предлага няколко вида уютно обзаведени помещения с удобни легла.

Хотел Перфект разполага с РЕСТОРАНТ. Насладете се на природата около Вас и допълнете удоволствието с вкусно приготвена храна и любима напитка. От лятната тераса може с часове да се любувате на прекрасната гледка към околните върхове. Ястията, които предлагаме, се приготвят на момента. Ползваме пресни натурални продукти, които лично подбираме от малки производители. За организирани мероприятия изготвяме индивидуални оферти, съобразени с Вашите възможности и желания.

Хотелът разполага с открит басейн с изглед към планината и размери 11 на 6 метра, и детска част с диаметър 3.60 м. Облицован е със стъкло-керамика и оборудван с необходимите пречиствателни съоръжения. Използват се само качествени препарати при поддръжката му, за да гарантираме чистотата на водата и комфорта на гостите. Разположен е изток-запад, което обяснява доброто му естествено затопляне – през повечето време в периода май-септември температурата на водата е между 23 – 30 С. Басейнът се ползва само от гостите на хотела, за да се осигури техния уют и спокойствие.

Хотел Перфект разполага и с конферентна зала. Климатизирана и оборудвана с щори за затъмняване, прожекционен екран, флипчарт, кабелен и безжичен интернет достъп, залата може да бъде подредена съобразно Вашите желания и цели. Голямо предимство за ползотворна работа в залата е осигурената обилна дневна светлина, както и изгледа към планината. Прилежащата към нея тераса е подходяща за кафе пауза и отдих. Ценна привилегия е, че от хотела се ангажират и по време на Вашето мероприятие, комплекса не работи с други посетители. Така се осигурява максимално ефективна работна среда за участниците в мероприятието, както и постигане на желаните резултати от провеждането му. Индивидуалния подход позволява да се предложат различни активности, както и тематична анимация според целите и желанията Ви. Максималният капацитет на залата е 40 места.

Описание на помещенията:

  • Двойка стандарт  – стая с две отделни или събрани легла.
  • Двойка лукс – стая със спалня и кът с фотьойли и масичка.
  • Тройка – стая с две събрани легла/спалня и трето, стандартно легло (90/200). Подходяща за семейство с дете.
  • Четворка – стая със спалня и две отделни, стандартни легла (90/200), кът с канапе и масичка. Подходяща за семейство с деца.

Гостите на хотела могат да ползват:

  • планински велосипеди за различни възрасти
  • тенис на маса
  • батут
  • детска площадка
  • игрище за минифутбол на трева – 20/10 м.
  • комплекти за игра на бадминтон.

 

детска площадка, детска част в басейна, игрище и др.

Актуални цени за Хотел Перфект

Цени 2020 г.

Настаняване Цена за 1 нощувка
двойна стая стандарт за 2-ма 54 лв.
двойна стая лукс за 2-ма 65 лв.
Тройна стая 75 лв.
Четворна стая 85 лв.

Цените са за помещение, на ден с включени: нощувка, туристическа такса и застраховка, използване на открит басейн и паркинг.

 

* Цените НЕ важат по време на празнични периоди!

Коментари и оценка за
Хотел Перфект, село Ямна

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ВИЖ ДРУГИ ХОТЕЛИ В СЕЛО ЯМНА
СПЕЦИАЛНИ ОФЕРТИ ЗА ПОЧИВКА В СЕЛО ЯМНА

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В СЕЛО ЯМНА

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This