Изхранване:
ВВ

Хотел Пар Авион

Хотел Паравион, Априлци

Хотел Паравион се намира в село Острец до Априлци, като предлага модерно оборудвани помещения на своите клиенти и условия за една незбравима почивка.

Хотел Пар Авион, Априлци, Острец, България
GPS координати:
42.8217 / 24.9456

ВИЖ НА КАРТАТА

ЕКСТРИ И УСЛУГИ ЗА Хотел Пар Авион, Априлци

wi-fi интернет
бар
конферентна зала
Открит басейн
парк
паркинг

Хотел Пар Авион Априлци предлага лично отношение и перфектно обслужване на едно изключително, вдъхновяващо и красиво място – град Априлци. Всеки момент в хотел Пар Авион” е магически. Изживейте романтиката и емоцията на Вашата почивка. Уникален стил и перфектно обслужване.

Необикновен, малък бутиков хотел, разположен в сърцето на едно от най-чистите и красиви кътчета в България!

Лоби Бар - Качествено италианско еспресо, ароматен ангийски чай, домашен десерт или първокласни напитки… Настанете се удобно в елегантния лоби бари на хотел “Пар Авион” и се насладете на прекрасните гледки, които се разкриват пред Вас. В приятна атмосфера можете да проведете Вашата бизнес среща, да прочетете вестник или да се отпуснете в комфортната мека мебел.

В ресторант “Пар Авион”  Ви очаква топла и уютна атмосфера, която е идеална за семейни, романтични и приятелски срещи по всяко време на годината. Тук можете да опитате сезонни менюта, приготвени от качествени, винаги пресни продукти, за които гарантираме. Богатата винена листа, изготвена от професионален сомелиер, включва най-добрите български вина. За организирани мероприятия ще изготвим специално меню за Вас и Вашите гости, съобразено с всички Ваши изисквания.

В хотелът има възможност за организиране на сватбени тържества, конференции, тийм билдинги, частни партита и други мероприятия.

Хотел “Пар Авион” посреща своите гости в единични и двойни стаи, студия и студия делукс с гледка към град Априлци или към планината. Насладете се на спокойствието в нашите уютни, просторни и елегантно обзаведени стаи с красиви гледки към града и планината.

Възможности за конна езда, лов и риболов, планинско колоездене и др.

Актуални цени за Хотел Пар Авион

Коментари и оценка за
Хотел Пар Авион, Априлци

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В АПРИЛЦИ

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This