Цени от:
60 лв.

Изхранване:
ВВ

Хотел Панорама

Хотел Панорама, Велико Търново

Панорама хотел е разположен в центъра на Велико Търново в близост до забележителностите на старата ни столица. Предлага изключителен комфорт, стил и възможност за почивка.

ул. „Стефан Стамболов“ 67Б, 5000 ж.к. Варуша-север, Велико Търново, България
GPS координати:
43.0847 / 25.6364

ВИЖ НА КАРТАТА

ЕКСТРИ И УСЛУГИ ЗА Хотел Панорама, Велико Търново

wi-fi интернет
бар
Джакузи
Закрит басейн
конферентна зала
парк
паркинг
Парна баня
Сауна
СПА център
Фитнес

Хотел Панорама е разположен в самото сърце на Велико Търново, в непосредствена близост до най-посещаваните исторически забележителности и околности на старата столица - улицата на занаятите Самоводската чаршия, хълма-крепост Царевец, градската галерия, Стамболовия мост, Къщата с маймунката, архитектурния резерват с. Арбанаси, множество църкви, манастири и музеи.

Хотелът, като елитен и реномиран комплекс, хотел Панорама предлага редица удобства и услуги на своите гости: безплатен интернет достъп, 24 часа факс и копирни услуги; стаи за непушачи, стая оборудвана за хора в неравностойно положение. Предлагат се възможности за поръчка на рум сервиз, пране и гладене, химическо чистене, рент-а-кар, туристическа информация, организиране на трансфери и на екскурзии до едни от най-интересните и впечатляващи забележителности и местности във Великотърновския и Габровски региони. Предлагаме на своите гости и безплатен паркинг, за да улесним и направим престоят им максимално приятен, а спокойствието и сигурността на гостите ни са гарантирани чрез постоянното присъствие на жива охрана и 24 часа видеонаблюдение.

Хотел Панорама, с уникалните си архитектурни и интериорни решения хотел Панорама предлага на своите гости 24 двойни стаи, 3 единични стаи и 5 апартамента. Стаите са уютно обзаведени, част от тях разполагат с тераси, оборудвани са с централна климатична система, телевизор, телефон, кабелна телевизия, високоскоростен интернет достъп, мини бар, електронна заключваща система, както и луксозен санитарен възел с вана и сешоар. Стаите са с две отделни легла или спалня, с възможност за допълнително легло за настаняване на трети човек, а една от тях е напълно пригодена за използване от инвалиди. Част от апартаментите са с две отделни помещения, всички са с два санитарни възела и предлагат на нашите гости лукс, стил и уют. От всички стаи и апартаменти се разкрива вълнуваща гледка към паметника Асеневци, хълма Света гора и река Янтра.

- Посещавайки панорамния ни ресторант, разполагащ с 80 места и отличаващ се със стилна атмосфера, богато разнообразие от кулинарни изкушения и висококачествени напитки, посещавайки пиано бара с изискана и загадъчна визия и богат избор на реномиран алкохол и коктейли, ние ви подаряваме неповторим и незабравим престой в хотел Панорама;
- Лъчезарният екип от професионалисти с удоволствие ще ви осигури успеха на всяко ваше събитие - от настаняването в луксозни и уютни стаи до организирането на сватбени и лични тържества, коктейли, фирмени и частни празненства, презентации и конференции, бизнес срещи и мероприятия, семинари, кафе-паузи, гала вечери, тематични партита, оригинални кетъринг решения по ваш вкус и избор, доставени до дома или офиса.
- На разположение на гостите ни са още лоби бар с 60 места и панорамен изглед към паметника Асеневци, кът за тихи игри /билярд, дартс, шах/, козметично студио и фризьорски салон, конферентна зала с 80 места, заседателна зала с 30 места, технически оборудвани и озвучени за пресконференции, фирмени събития и презентации. Предоставят се екран, флипчарт, мултимедия, копирни и факс услуги, безплатен интернет достъп.
- Далеч от стреса и натовареното ежедневие ви предлагаме да се погрижим за вашата активна почивка и възстановяване на духа и тялото в Спа и Уелнес центъра на хотел Панорама. За отмора гостите ни могат да се потопят в джакузи, да посетят сауна и парна баня и да поглезят сетивата си с различни и екзотични масажи.

Актуални цени за Хотел Панорама

Цени за периода до 28.12.2018 г.

Настаняване BB Цена за 1 нощувка
единична стая 80 лв.
двойна стая 120 лв.
студио 150 лв.
апартамент 180 лв.
допълнително легло 50 лв.
деца от 2 до 11,99 г. на редовно легло 40 лв.
деца от 2 до 11,99 г. на допълнително легло 30 лв.

Цената включва: нощувка, закуска, туристическа такса и 9% ДДС.

 

Намаления:
- деца до 1.99 год. се настаняват безплатно;

Коментари и оценка за
Хотел Панорама, Велико Търново

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В ВЕЛИКО ТЪРНОВО

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This