Цени от:
32 лв.

Изхранване:
ОВ

Хотел Орбита

Хотел Орбита във Варна

Хотел Орбита е разположен до Икономически Университет във Варна, в центъра. От хотелът може лесно да се стигне до всички забележителности в града,

Хотел Орбита, булевард „Цар Освободител“, Варна, България
GPS координати:
43.2093 / 27.9211

ВИЖ НА КАРТАТА

ЕКСТРИ И УСЛУГИ ЗА Хотел Орбита, Варна

wi-fi интернет
паркинг
сейф

Хотел ОРБИТА се намира само на 4 минути от абсолютния център на град Варна, близо до Икономически университет – Варна, Медицински университет, Общината, на 5 минути от Морската градина, Фестивалния и конгресен център и плажа . От хотела може да се стигне пеша до най-популярните забележителности на морската столица на България - Катедралния храм Св. Успение Богородично, Археологическия музей, Дворец на културата и спорта, Летен театър, Драматичен театър Стоян Бъчваров, Варненската опера, Аквариума, Военно историческия музей, Римски терми и др.

Благоприятното местоположение на хотел Орбита позволява достъп както с личен автомобил или такси, така и с обществения транспорт. С автобус може да се стигне до хотела от жп гара, автогара и летище .

Разположен само на 900 метра от плажната ивица в живописната централна част на Варна, напълно реновиран през 2005 г.

Допълнителни услуги, предлагани в хотела: сейф, рум сървиз, ютия, пране и химическо чистене, минибар, безплатен WiFi интернет, информация за събития и забележителности, рент-а-кар, бизнес услуги.

хотел Орбита разполага с 32 двойни стаи и предлага отлични условия за отдих след натоварения делови ден
или пълноценна почивка със семейството или с приятели. Всяка стая е оборудвана с баня с душ, климатик, телевизор с кабелна телевизия, телефон, минибар. Двойните стаи са със спалня или две отделни легла. Част от стаите предлагат и възможност за поставяне на допълнително легло.

Хотелът не разполага със собствен паркинг, но в близост от 400 метра на
разположение на гостите е платен паркинг.

Непосредствено до хотел Орбита се намира денонощен ресторант, в който гостите на хотела могат да прекарат свободното си време.

Актуални цени за Хотел Орбита

Цени през 2019 год. 

Настаняване 01.05 - 31.09 02.01 - 30.04

01.10 - 20.12

Единична стая 64.00 лв. 58.00 лв.
Двойна стая 72.00 лв. 64.00 лв.
Апартамент 132.00 лв. 105.00 лв.
Допълнително легло 28.00 лв. 28.00 лв.
Цените са за помещение, на ден и включват: нощувка, застраховка, туристически данък и 9% ДДС.

 

* Доплащане за закуска, по желание: 6 лв. на човек, на ден.

 

Намаления за деца: 

  • Дете от 2 до 11,99 години на допълнително легло при двама пълноплащащи – безплатно
  • Дете от 2 до 11,99 години на редовно легло – 50% отстъпка
  • 1 възрастен с 2 деца до 12 години – първото – безплатно, второто – 50% отстъпка.

Коментари и оценка за
Хотел Орбита, Варна

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

Николай

Закупихме си ваучери за хотела от Грабо след предварително потвърждение от хотела че имат места. След закупуването на ваучерите отново се обадихме да потвърдим че ще отидем. Администратора потвърди че няма проблем с настаняването. На следващият ден при пристигане в хотела се оказа, че нямат свободни места и не могат да ни настанят. Изключително грубо и арогантно отношение от страна на администраторката, която даже ни изгони от хотела. При наша молба да говорим с управителя на хотела ни беше казано, че нямали право да предоставят телефона и да обезпокояваме управителя! Все пак от ваучера в Грабо намерихме телефона на управителката, която по никакъв начин не ни съдейства. Даже си изключи телефона като разбра какъв гаф са направили и ни оставиха на улицата посред нощ. Не ни предложиха алтернативно настаняване, а с цялата си наглост ни казаха че ваучерите ни са валидни и че можело да ги ползваме друг път. По-непрофесионално отношение никога не съм получавал. А този хотел е свързан със собственика на верига заведения ХЕПИ! Не се доверявайте на този хотел, ако искате да имате спокойна почивка! Не се подвеждайте че собствеността е на ХЕПИ, никакво отношение към клиента, никаква алтернатива за помощ, нито за компенсация. Дори не пожелаха писмено да ни предоставят отказа си да ни настанят, дори не пожелаха да си кажат имената, а само подигравателно ни се усмихваха. Надявам се мениджмънта на хотела да предприеме мерки, ако желае да подобри реномето на хотела.

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В ВАРНА

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This