Хотел Нирвана, Шумен снимка стая
Хотел Нирвана, Шумен снимка стандартна стая
Хотел Нирвана, Шумен снимка парна баня
Хотел Нирвана, Шумен снимка двойна стая
Хотел Нирвана, Шумен снимка на хотела

Изхранване:
ВВ

Хотел Нирвана

Хотел Нирвана - Шумен хотели с телефони и адреси за резервация

Хотел Нирвана се намира на тиха и спокойна улица, сгушен в полите на Илчов баир, предоставя уют, спокойствие и релакс на своите гости.

Арт хотел Нирвана, Шумен, България
GPS координати:
43.2634 / 26.9305

ВИЖ НА КАРТАТА

ЕКСТРИ И УСЛУГИ ЗА Хотел Нирвана, Шумен

wi-fi интернет
Джакузи
Парна баня

Сгушен в полите на Илчов баир на тиха и спокойна улица хотел Нирвана предоставя спокойствие, уют и релакс на своите гости, както е на само 10 минути пеша до административната част на гр. Шумен. Хотел Нирвана Ви предлага едно ново и различно преживяване с привкус на Далечния Изток. Вложихме много любов и мисъл към всеки детайл, за да създадем тази нестандартна сграда в гр. Шумен. Неповторимата архитектура, екзотичният екстериор и бутиковият интериор за всяка отделна стая съчетани със спокойствието, чистият въздух, богатото културно-историческо наследство на града и околността Ви дават възможност за почивка, бизнес срещи и обяди, романтични вечери и уютни семейни тържества. Желанието ни е всеки гост да се чувства специален при нас.

Релакс центърът ни предлага за всички гости парна баня, охлювиден душ, джакузи, масажи. Ресторантът е единствен по рода си в нашия град тип Гурме Кухня, с богат избор от ястия и напитки подходящи за всеки вкус. Хотелът разполага и с уютна нова и добре оборудвана конферентна зала, разполагаща с 16 до максимум 20 места, подходяща за работни и бизнес срещи на нашите клиенти.

Нашият комплекс притежава база от стаи, обзаведени в собствен стил, като ви обещава да прекарате една отпускаща и незабравима почивка. Хотелът разполага с 7 двойни стаи, 1 ВИП стая и 1 апартамент. Всяка стая разполага с: Кабелна телевизия, Мини бар и телефон, Луксозен Санитарен възел, Плазмен Телевизор, Отопление, Сейф , Радио, Безжична интернет връзка. Осемте екзотични стаи обзаведени в собствен стил въплащават седемте чакри, а апартаментът аурата на човека.
Тематичният цветови акцент е свързан с цветовете на чакрите и аурата в човешкото тяло според философията на Изтока.

Актуални цени за Хотел Нирвана

Коментари и оценка за
Хотел Нирвана, Шумен

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

СПЕЦИАЛНИ ОФЕРТИ ЗА ПОЧИВКА В ШУМЕН

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В ШУМЕН

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This