Изхранване:
ВВ

Хотел Неврокоп

Хотел Неврокоп в Гоце Делчев

Хотел Неврокоп е разположен в гр. Гоце Делчев и е реновиран през 2013 г., предлага уютна и изискана обстановка, както за индивидуално настаняване, така и за бизнес срещи или семинари.

hotel NEVROKOP / хотел НЕВРОКОП, Gotse Delchev, Bulgaria
GPS координати:
41.5734 / 23.7269

ВИЖ НА КАРТАТА

ЕКСТРИ И УСЛУГИ ЗА Хотел Неврокоп, Гоце Делчев

wi-fi интернет
бар
конферентна зала
парк
паркинг

Хотел Неврокоп, Гоце Делчев е напълно обновен хотелски комплекс в центъра на гр. Гоце Делчев и посреща първите си гости през декември 2003 г. Хотелът предлага уютна и изискана атмосфера и професионално обслужване.

Хотелът разполага с 12 апартамента, 13 единични и 31 двойни стаи, луксозно обзаведени и оборудвани с климатик, телевизор, мини бар и телефон.

Нашите гости могат да се насладят на просторните ни единични стаи, които са изключително удобни за отдих, както и за работа с лаптоп с безплатния Wi-Fi интернет. Всички стаи отговарят на съвременните нужди на туристите.

Хотел “Неврокоп” разполага и с 31 двойни стаи. Като нашите гости могат да избират между двойна стая със две единични легла или спалня.

Хотел “Неврокоп” има на разположение и 12 апартамента. Нашите апартаменти са изключително удобни за тези, които обичат по-луксозната обстановка. Всеки апартамент е елегантно обзаведен и просторен, и ще Ви осигури нужния комфорт за една пълноценна почивка далеч от дома.

Бизнес залата, разполагаща със 100 места, е идеално място за организиране на бизнес прояви като провеждане на семинари, делови срещи, коктейли и презентации.За гостите на комплекса са осигурени и следните допълнителни услуги: куриерски, транспортни, екскурзоводски и превод услуги, охраняем паркинг, румсервиз и др.

Ресторантът, разполагащ с 300 места ще задоволи и най-претенциозния вкус с перфектната си кухня, разнообразие от вкусни ястия, напитки и десерти приготвени от отлични професионалисти. Ресторантът при необходимост може да се раздели на две самостоятелни части. Предлага възможност за организиране на семейни и фирмени тържества, лични празници.

На разположение на гостите е и лоби бар, разполагащ с 30 места и предлагащ богат асортимент от алкохолни и безалкохолни напитки, фрешове и коктейли.

Кафе-бар "Мария" е перфектното място за сутрешно кафе, лека следобедна закуска или вечерно питие, намиращ се в сградата на хотел “Неврокоп”, предлага на своите посетители добро обслужване, приятна обстановка и богат асортимент от алкохолни и безалкохолни напитки.

Актуални цени за Хотел Неврокоп

Коментари и оценка за
Хотел Неврокоп, Гоце Делчев

Всички отзиви и мнения са предоставени от наши клиенти след престоя им в хотела!

ВИЖ ДРУГИ ХОТЕЛИ В ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ
СПЕЦИАЛНИ ОФЕРТИ ЗА ПОЧИВКА В ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ В ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ

КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ

РЕЛИГИЯ И ИЗКУСТВО


ЗАПИШИ СЕ
ЗА НАШИТЕ ТАЙНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ ДО
Вижте сега

70 %

Share This